Prodlužte si léto s nafukovací vířivkou

REKLAMA       Inzerce, 27.8.2018

Léto se pomalu naklání k podzimu a čas plný slunce a vodních hrátek v bazénu bude brzy minulostí. Konec letního počasí ale neznamená, že pro vás musí skončit i možnost relaxace v osvěžující vodní lázni. Na počasí totiž můžete vyzrát a pořídit si nafukovací vířivku, ve které můžete relaxovat celoročně.

Nafukovací vířivý bazén můžete umístit v létě na zahradu nebo na terasu a na podzim přestěhovat do interiéru. Instalace nafukovací vířivky je tak jednoduchá, že případná změna umístění nebo demontáž a uskladnění vám umožní relaxovat tak často, jak budete chtít.

Na instalaci nafukovací vířivky nepotřebujete žádné povolení ani odborníka. Stačí dostatečně velká rovná plocha v exteriéru nebo interiéru, s možností přívodu a odtoku vody pomocí hadice. Vypouštění vody usnadňuje bezpečnostní ventil, který umožní instalaci vypouštěcí hadice bez úniku vody.

Na nákup mobilní vířivky vám stačí několikanásobně nižší investice, než na klasickou laminátovou verzi a díky rychlé instalaci si ji navíc můžete pořídit doslova z hodiny na hodinu. Pokud se v poledne rozhodnete uspořádat v bublinkové lázni romantický večer se šampaňským ve dvojici, anebo veselou bublinkovou párty pro přátele či kolegy, stačí si z široké nabídky nafukovacích vířivek vybrat vhodný tvar a velikost a večer už si můžete dopřát vodní relax se vším všudy.

Většina nafukovacích vířivých bazénů má automatický samonafukovací systém, pomocí kterého vám vířivka doslova vyroste před očima během několika minut. Stačí zařízení zapojit do zásuvky. Pak už zbývá jen napustit vodu a do osvěžující bublinkové lázně se můžete ponořit během několika minut.

Nafukovací vířivé bazény jsou vybaveny automatickým elektrickým ohřevem vody, který můžete společně s různými režimy hydromasáže ovládat pomocí praktického dálkového ovladače. Odolné materiály a správná údržba vířivky vám zajistí, že bude sloužit opravdu dlouho.

Ať už si vyberete nafukovací vířivku jakéhokoliv tvaru a typu, relaxační koupel s hydromasáží pro dvě až šest osob si v ní můžete v pohodlí domova dopřát kdykoliv, bez ohledu na počasí.

Upozornění redakce Kurzy.cz: Články, jejichž autorem nejsou Kurzy.cz, nevyjadřují názor redakce či provozovatele portálu Kurzy.cz. Využijete-li v článcích poskytnutá sdělení jako investiční doporučení nebo poradenství, činíte tak z vlastního uvážení, na vlastní náklady a riziko.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Interiéry, nejlépe hodnocené fotografie



Články Interiéry