Škola se blíží: přehled, kolik zaplatíte za pomůcky pro děti

TNBiz, 27.8.2018
Například ceny aktovek se liší

Prázdniny se blíží ke konci a děti se začínají připravovat do školy. S tím souvisí nákup školních pomůcek, které každý školák potřebuje do výbavy. Školní potřeby se mohou prodražit, proto jsme pro vás porovnali ceny vybraných pomůcek. Kde můžete nakoupit levněji?

Každý rodič, který vysílá své dítě do školy, se jistě ke konci srpna potýká s úkolem nakoupit školní potřeby. A že jich není málo. Většinou se také toto období velmi prodraží, avšak můžete i ušetřit. Ceny vybraných školních pomůcek jsme porovnávali v obchodních řetězcích Albert, Tesco, Penny Market a Globus.

Například ceny aktovek se liší. Nejlevnější seženete v Albertu, kde stojí 799 . Nejvíce pak za ni zaplatíte v Tescu. Podobně jsou na tom ceny za penál, nebo kufřík na výtvarné potřeby. Penál levněji seženete za 119 v Penny Marketu, kufřík za 129,90 v Globusu.

Výrazný rozdíl se týká cviček na tělesnou výchovu. V Tescu, Globusu i v Penny Marketu je koupíte za 89,90 , dráž vás vyjdou v Albertu, kde stojí o 30 více.

Co se týče ostatních pomůcek, jako jsou sešity, pastelky, pravítka nebo lepidla, to vše koupíte za přibližně stejné ceny. V Globusu seženete rovnou celou soupravu pravítek. Pera na psaní se pak liší podle toho, zda chcete dítěti koupit obyčejné kuličkové pero, nebo nějaké kvalitnější, dražší i se zmizíkem.

Nákup pomůcek vás může vyjít pouze na 1 389 , pokud si vyberete levnější, někdy i méně kvalitní pomůcky. Záleží také, zda budete chtít dítěti koupit například klasickou školní aktovku nebo anatomický batoh, který vyjde dráž.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tiskové zprávy