Vanilková barva v interiéru vede

Interiér ve vanilkové, spolu s pastelovými barvami je harmonický

Vanilka nemusí být pouze klíčovou přísadou mnoha delikátních pokrmů, ale i ingrediencí pro vaše spokojené bydlení. Přesvědčí vás o tom foliovaná dvířka T.classic s dekorem vanilka!

„Dvířka v krémovém dekoru barvy vanilkového květu jsou ideální volbou pro každého, kdo se chce v interiéru cítit co nejútulněji a rád se obklopuje světlými odstíny, ale klasická bílá jej již unavuje nebo na něj působí příliš studeně,“ říká Martin Dusík, vedoucí obchodního oddělení společnosti Trachea, největšího českého výrobce nábytkových dvířek.

Kromě příjemného vzhledu navíc přináší dvířka T.classic ve vanilkovém dekoru mnoho praktických výhod. „Povrchová folie obepíná vnější hranu dvířek, a chrání ji tak před nečistotami i pronikáním vlhkosti, takže se dvířka skvěle hodí například i do kuchyní či koupelen,“ informuje Martin Dusík. Vanilková zkrátka v interiéru vypadá skvěle!

•••

Společnost TRACHEA je největším českým výrobcem komponentů - dvířek pro nábytkářský průmysl, který se na trhu pohybuje již od roku 1996. Významná část její činnosti se soustředí na produkci nábytkových dvířek pro celý interiér včetně komerčních prostorů, více méně zaměřenou na dvířka kuchyňská. Za dobu své existence se společnost vypracovala do špičky výrobců v tomto oboru, nezastupitelný podíl na tom má vysoce moderní výrobní technologie, obsáhlost produktových řad a patnáctileté zkušenosti v tomto oboru.




Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Interiéry, nejlépe hodnocené fotografie



Články Interiéry