Vánoce 2018: nejhezčí interiérové trendy

Lehké jako pírko

Chcete-li vytvořit nejmódnější vánoční interiér, vsaďte bez nejmenších pochyb na peří! Vánoční ozdoby a řetízky na stromeček budou v péřovém provedení vypadat jako lehké chmýří a dodají tak vánoční atmosféře neskutečnou lehkost. Nezapomínejme ani na obvyklé doplňky a dekorace, které se vzorem peří doplní celistvost daného stylu. Vánoční interiér ještě nikdy nebyl tak povznášející!

Zimní dekorace jsou koule s ledovými krustami v odstínech bílé a stříbrné a zlaté

Ledová krajina

„Tuto sezónu na módních přehlídkách dominuje bílá, tkaniny s kovovým efektem a stříbrné detaily. Trend z oblasti módy se pak přirozeně přenáší i do interiéru.“- říká Marta Suchodolska, kreativní ředitelka Westwing. Hvězdy, sněhové vločky, rostliny zahalené ledovými krustami v odstínech bílé a stříbrné jsou základem zimních dekorací. Velkým překvapením je křišťál, který se po několika sezónách vrací zpět do hry. Broušené sklenice, karafy a talíře, které pamatujeme z kredenců u babičky, jsou letos nejvíce vyhledávaným elementem pro vybavení stolu.

Severská atmosféra

Tajuplná atmosféra horské chaty nám napoví, jak dekorovat sváteční interiér ve stylu nordic. V centru pozornosti je zejména dřevo, které vystupuje ve formě vánočních ozdob, svícnů, luceren a jiných doplňků. Dřevěné elementy budou krásné v kombinaci s kožešinovými textiliemi. Přinesou Vaší domácnosti pocit pohody a klidu, který je u vánočních svátků tolik potřebný.

Okouzlující tradice

Jaké jsou tři tradiční barvy, se kterými si většina z nás odjakživa spojuje Vánoce? Zelená, červená a bílá! Každá z těchto barev přináší něco jedinečného: zelená klid a mír, červená ohřívá teplo domova a bílá dodává  interiéru elegantní nádech.  Pokud použije i zlaté akcenty, dodáte cele atmosféře glamour charakter. Klasika přece jen nemá datum splatnosti.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Interiéry, nejlépe hodnocené fotografie



Články Interiéry