Komu předá pololetní vysvědčení humanoidní robot Thespian?

Školáci tu například uvidí tanec blesků

Výzva! Školáci, co byste řekli tomu, kdyby vám pololetní vysvědčení předal humanoidní robot Thespian a ještě k tomu na originálním místě – v liberecké iQLANDII? Jestli máte zájem o tento netradiční zážitek, zapojte se do soutěže, kterou vyhlásil tým science centra. Stačí jediné, natočit video. Vítězná třída získá kromě setkání s robotem i vstup do expozic zdarma.

„Žáci mají jasný úkol. Musí natočit video na téma ´Ukaž iQ vaší třídy v 60 sekundách´, které nám vybraný zástupce kolektivu zašle do 7. prosince 2018. Čím zajímavější zpracování, tím lepší. Zapojit se mohou jak základní, tak střední školy,“ říká Martina Kutíková, marketingová specialistka science centra. Vítěze čeká nejenom shledání s prvním humanoidem v zemi, který umí mluvit několika jazyky a senzačně gestikulovat, ale i návštěva expozic. Školáci tu například uvidí tanec blesků, posadí se do přistávacího modulu Sojuz, projdou se Světelným tunelem či si vyzkouší operaci člověka nanečisto. Navíc budou moci zkouknout  Science show.

Soutěžní klání se odehraje na sociální síti. „Videa uveřejníme na našem Instagramu 10. 12. 2018. Od té doby do 17. 12. do pravého poledne budou moci lidé hlasovat. Vyhraje videoklip s největším počtem získaných srdcí,“ doplňuje specialistka. Takže která parta se podívá 31. ledna do iQLANDIE?

IQLANDIA, o. p. s., Liberec je členem České asociace science center.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tipy a triky