Pařížský veletrh byl důležitou událostí interiérového designu v Evropě

Veletrh Maison & Objet v Paříži je jednou z nejdůležitějších událostí interiérového designu v Evropě. Stylistky Westwing se pravidelně vydávají na cestu do pařížské metropole, aby odkryly tajemství interiérových trendů, vzorů a materiálů pro následující sezónu. Tento rok výstava překvapila.

Neo Geo
Letošní veletrh přinesl spoustu novinek, mezi nimi nový pohled na geometrické tvary. Tentokrát jsou plné elegance, zlata a mědi. Díky tomu se hodí nejen do moderních minimalistických interiérů, ale také do zdobnějších stylizací.

Tajemství tkví v intenzivních, sytých barvách

Foto zdroj: Westwing

Nábytek a doplňky ve výrazných barvách
Výrazné a s charakterem – takové aranžmá přitáhne nejvíce pozornosti. Jeho tajemství tkví v intenzivních, sytých barvách – burgundy, zelené, tmavě modré či černé. Rozjasňuje jej lesk zlata viditelného na doplňcích. Od takového spojení se nelze odtrhnout!

Kůže ve své nejprostší podobě
I mezi absolutními novinkami objevily stylistky Westwing perličku, která, jak se ukazuje, nikdy nevychází z módy. Kůže se tuto sezónu vrací do světa módy a designu ve velkém stylu! Tentokrát ve společnosti stříbrné a černé, které jí dodávají jemnost, svěžest a šmrnc.

Leopardí vzor
Zvířecí motivy se v průběhu let vytrácí a znovu objevují nejen na interiérové scéně. Letošní ročník veletrhu ukázal, že tuto sezónu bude hrát nejvíce prim leopardí vzor. Při vybavování pokojů ho můžeme používat jak v standardní bílo-hnědé kombinaci, tak v neobvyklých barvách jako je modrá či červená. Zásady střídmosti jsou nicméně při užití jakéhokoli zvířecího motivu nezbytné – méně je někdy více!



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Interiéry, nejlépe hodnocené fotografie



Články Interiéry