Vypínače a zásuvky ABB mohou být funkčním i designovým doplňkem vaší domácnosti

REKLAMA       Inzerce, 19.12.2018

Zásuvky a vypínače mohou být skvělým doplňkem nebo vtipným detailem vašeho interiéru, ať už se jedná o domácnost nebo kancelář. Stejně tak ale potřebujete, aby domovní přístroje byly kvalitní a bezpečné. Vypínače a zásuvky ABB nabízí řady pro náročné zákazníky i kutily, kteří dbají zejména na funkčnost.

Potřebujete bytelné a osvědčené zásuvky a vypínače pro použití v náročných podmínkách? Inspirujte se v řadách Praktik, Variant a Garant . Jsou vhodné pro instalaci v prašném nebo vlhkém prostředí díky vysokému stupni krytí IP a zajistí tak bezpečné používání.

Pokud nehledáte extravaganci, nepodléháte trendům, máte rádi střídmý vzhled a oceníte zejména funkčnost a snadnou údržbu, Vypínače ABB nabízí tradici Classic nebo Tango. Tyto řady jsou léty ověřená jistota v základní vybavenosti i barevnosti, která nebude nijak rušit žádný klasicky zařízený interiér. Jsou to jednoduché rámečky a zásuvky, které jsou vysoce funkční a pořídíte je za skvělou cenu. Pokud potřebujete vybavit dílnu nebo chatu domovními přístroji, volbou vypínačů a zásuvek z oblíbených řad neuděláte chybu.

Podlehli jste současnému trendu jednoduchosti, minimalismu, rovným liniím a jemným barvám? Hledejte v řadě Levit. Máte naopak rádi veselé barvy a hravost? Ani vás nezklame řada Levit a uchvátí vás divokou zelenou, červenou nebo oranžovou barvou domácích přístrojů.

Potrpíte si na kvalitní výrobky z luxusních materiálů a vysoký design? Řada Decento bude tou pravou volbou. Redesignované domovní přístroje jsou vyrobeny v bílé barvě, černé barvě a v dekoru třešňového a bukového dřeva. Tyto vypínače a zásuvky budou dokonalým detailem vaší domácnosti a upoutají pohled každé návštěvy.

Máte-li slabost pro moderní technologie a design budoucnosti, je řada Neo a Neo Tech přesně pro vás. Vypínače jsou zajímavé designovou páčkou, barevnými kombinacemi a podsvícením. Pokud máte moderní kancelář nebo domácnost, bude výrobky z této řady vhodným doplňkem.

Upozornění redakce Kurzy.cz: Články, jejichž autorem nejsou Kurzy.cz, nevyjadřují názor redakce či provozovatele portálu Kurzy.cz. Využijete-li v článcích poskytnutá sdělení jako investiční doporučení nebo poradenství, činíte tak z vlastního uvážení, na vlastní náklady a riziko.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Interiéry, nejlépe hodnocené fotografie



Články Interiéry