Letní program pro vaše děti vyberete na veletrhu volnočasových aktivit

Vybrané tábory jsou pro různé věkové kategorie Přemýšlíte, kdo v létě pohlídá vaše děti? Navštivte ve středu 27. února od 14 do 18 hodin obchodní centrum Atrium Flora. Ve dvou podlažích zde najdete 27 stánků, kde se vám v rámci akce Prázdniny na Trojce představí ty nejlepší letní tábory. V bohaté nabídce si budete moci vybrat jak z příměstských, tak ze zájmových letních táborů. Vezměte své děti s sebou a vyberte jim ten nejlepší letní zážitek!

Ve středu 27. února od 14 do 18 hodin bude ve 2. a 3. podlaží obchodního centra Atrium Flora probíhat speciální program. Představí se zde 27 vystavovatelů, kteří vám nabídnou ty nejzajímavější letní aktivity pro vaše děti. Již 4. ročník veletrhu prázdninových aktivit slibuje opravdu pestrou nabídku. Ať už jsou vaše děti milovníky přírody, filmu, sportu, či tvoření, pro všechny se najde vhodný letní pobyt.

Vybrané tábory jsou navíc pro různé věkové kategorie. Díky bohaté nabídce veletrhu Prázdniny na Trojce najdete v Atriu Flora pro vaše děti tu pravou letní zábavu. Dopřejte jim léto jejich snů.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tipy a triky