Tučný čtvrtek: hospody nabídnou jídlo zdarma i dvojité panáky

TNBiz, 27.2.2019

Už zítra nás čeká Tučný čtvrtek. Je to den, kdy si podle tradice máme dopřát jídla a pití, co sneseme. Řada restaurací v Praze, Brně a Plzni nabídne nejen spoustu tučných jídel, ale k tomu nově také řadu speciálních výhodných akcí a pokrmů zdarma.

Restaurace už se začínají připravovat na Tučný čtvrtek, což je den, kdy se lidé mají dosyta najíst, aby se pak připravili na blížící se velikonoční půst.

Ovary, škvarky, tlačenka, vepřové výpečky. O pořádnou hostinu se i letos postará ohromné množství restaurací, některé ale budou štědřejší. Do Česka totiž zamířil z ciziny nový tučný fenomén – jídlo zdarma nebo zvýhodněné porce.

"Každý, kdo nám řekne heslo, TUČŇÁK 2019, tak od nás dostane porci našich buchtiček s pěnou z domácího vaječného koňaku," popsal šéfkuchař jednoho z podniků Pavel Býček.

Jiné restaurace zase chystají bezedné polévky, pořádný nášup těstovin, bůček jako předkrm zdarma či například dvojitého panáka za cenu normálního.

Do akce se letos zapojí velké množství restaurací z Prahy, jedna v Brně a jedna v Plzni. A rozhodně bude z čeho vybírat.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tipy a triky