D2 z Brna na Slovensko uzavřena, na dálnici se srazily tři kamiony

TNBiz, 28.3.2019

Kvůli hromadné nehodě tří kamionů se zcela zastavil provoz na dálnici D2, kde ve směru na Bratislavu bouraly hned tři nákladní auta. Při nehodě se zranili dva lidé. Až ke slovenským hranicím se vytvořila dlouhá kolona, která měla na české straně přes čtyři kilometry.

Čtvrteční cesta na Slovensko po dálnici D2 se odpoledne pro řidiče pořádně zkomplikovala. Na slovenské straně ve směru na Bratislavu odpoledne nabouraly hned tři kamiony, dálnice musela být uzavřena.

Při nehodě se podle slovenských policistů zranili dva lidé, které si do péče převzali záchranáři. Komplikace se ale nedotkly jen dopravy na Slovensku.

V Česku se také začala tvořit velmi dlouhá kolona, která měla podle informačního portálu Ředitelství silnic a dálnic ČR kolem páté hodiny odpoledne přes čtyři kilometry.

Policisté kvůli tomu uzavřela dálnici od 48. kilometru, podle prvních informací od slovenské policie měla být dálnice zprovozněna kolem páté hodiny.

"Dopravu odkláníme na silnici č. 55 na Břeclav a Hodonín. Je však třeba počítat s tvorbou několika kilometrových kolon jak na této komunikaci, tak na D2," informovala mluvčí policie Alice Musilová.


Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tiskové zprávy