Důvodů pro pořízení myčky Bosch je hodně

REKLAMA       Inzerce, 17.2.2020

Když se vám nechce umývat nádobí a přitom chcete hostit rodinu i přátele, dobře vařit a hezky stolovat, co s tím? Protože příprava jídla je zábava, do které se můžete zapojit vy i vaši blízcí, a na jejím konci je pohoda a dobrá nálada u stolu. Ale potom? Pak je třeba sklidit ze stolu a postarat se o použité špinavé nádobí a do toho správný hostitel ostatní netahá. Možná tak v rámci rodiny můžete jako vládce kuchyně zavelet: „Já jsem vařil, tak ty se postarej o nádobí!“

Aby se starost o špinavé nádobí nestala trestem, o to se už ve většině domácností stará myčka. Je to lepší a šetrnější varianta, než mýt nádobí v tekoucí vodě. Přes počáteční investici existuje spousta výpočtů, které dokazují, že využívání myčky je levnější varianta, než ruční mytí nádobí, nemluvě ani o úspoře času a šetrnosti k vaší pokožce. Myčky Bosch jsou energetické třídy A+ a vyšší, takže spotřeba elektřiny je přijatelná. Vody spotřebuje myčka na jeden cyklus mytí násobně méně než vy při ručním mytí – Bosch uvádí zhruba 10 litrů spotřeby myčky, kdežto vy protočíte litrů 40. Konkrétní číslo sice záleží na zvoleném programu, ale myčka prostě vítězí. Nehledě na všechen ten čas, který byste museli prostát u dřezu.

A nezapomínejme na hygienu – když zvolíte správný program a podle doporučení občas myčku pročistíte, pak na rozdíl od houbičky na nádobí, která je prokazatelně jedním z nejvíce „infekčních“ předmětů v domácnosti, je nádobí vyndané z myčky skutečně čisté. Dostatečně horká voda, správně zvolený program a čisticí prostředek zajistí čistotu a hygienu nádobí. Teplota a tlak vody v myčce si poradí i s hodně znečištěným nádobím, ba dokonce s připečenými zbytky. Jediné, co je třeba se špinavým nádobím udělat, je seškrábnout zbytky z nádobí do odpadků, nádobí do myčky vhodně seskládat a zvolit program.

Volit můžete mezi modely ve standardní šíři 60 cm i pro menší prostory určenými 45 cm, vestavnými i volně stojícími modely, a také i stolními typy. Když s vámi sdílí domácnost myčka Bosch, tak se můžete také spolehnout na to, že vás nebude po spuštění rušit, protože hlučnost většiny modelů se pohybuje kolem 45 dB. To je úroveň hluku, která nevadí ani při denním režimu, ani při spánku, takže myčka od tradičního německého výrobce domácích spotřebičů Bosch bude ve vaší domácnosti tichým společníkem i užitečným pomocníkem.

Upozornění redakce Kurzy.cz: Články, jejichž autorem nejsou Kurzy.cz, nevyjadřují názor redakce či provozovatele portálu Kurzy.cz. Využijete-li v článcích poskytnutá sdělení jako investiční doporučení nebo poradenství, činíte tak z vlastního uvážení, na vlastní náklady a riziko.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Kuchyně, nejlépe hodnocené fotografie



Články Kuchyně