Whirlpool je tradiční značka domácích spotřebičů, lednice také umí

REKLAMA       Inzerce, 29.3.2020

Whirlpool je značka domácích spotřebičů, která se u nás pevně zabydlela snad se všemi typy domácích spotřebičů. Lednice Whirlpool přináší funkčnost a praktičnost, a přitom nabízí intuitivní ovládání při užití těch nejnovějších technologií a funkcí. U této značky najdete všechny možné typy a velikosti modelů chladniček, můžete vybírat podle dalších funkcí a užitečných vlastností. Můžete si zvolit lednici Whirlpool vestavnou nebo volně stojící, klasickou nebo dvoukřídlou amerického typu, s mrazákem nebo bez.

A v produkci značky najdete i malé lednice, nebo speciální lednice / chladící vitríny na nápoje vhodné na optimální skladování i nabízení nápojů a potravin třeba do obchodu. Malé lednice jsou zase vhodné pro menší prostory, třeba na chaty nebo do kanceláře, případně pro singl nebo studentskou domácnost na koleji, rovněž ve vestavné i volně stojící variantě, s mrazicím boxem nebo bez.

Asi nejobvyklejším modelem lednic v domácnostech jsou lednice s mrazákem, kdy chladící a mrazící část mají oddělené samostatné dveře, a můžete se rozhodnout, zda vám více vyhovuje mrazák umístěný nahoře, nebo naopak dole. Některé rodiny, když disponují mrazákem jako samostatným spotřebičem s vyšší kapacitou určenou jen pro mrazení, naopak mohou preferovat lednici bez mrazáku. Takové modely (tzv. monoklimatické lednice) mají tu výhodu, že při stejné kapacitě skříně nabízejí větší pouze chladicí kapacitu. Jsou jasnou volbou pro velké rodiny, nebo třeba pro rodiny zaměřené na uchovávání a spotřebu (vlastní) větší produkce čerstvých potravin. Navíc si u ledničky Whirlpool můžete police uvnitř lednice i přihrádky v mrazáku uspořádat a přizpůsobit, takže se vám tam vejde vše, co potřebujete a hned to také najdete.

Podobně i americký typ chladniček, které značka Whirlpool také má v nabídce, se svým skříňovým dvoudveřovým nebo čtyřdveřovým otevíráním a přehledným vnitřním uspořádáním dovoluje organizovaně uskladnit spoustu potravin pro velkou rodinu. Dříve jsme je mohli obdivovat leda tak ve filmu, dnes jsou běžně v obchodech i zde a fungují skvěle nejen pro svůj velký objem, ale i jako výrazný doplněk kuchyně.

Volit mezi jednotlivými modely a typy ledniček značky Whirlpool můžete podle užitných a technologických vlastností. Nejdůležitější je u ledničky sledovat energetickou náročnost, která se pohybuje od A+ do A+++, která má nejnižší roční spotřebu energie, velikost lednice a užitný objem (ideálně 70 l chladícího a 25 l mrazicího prostoru na osobu v domácnosti) a hlučnost lednice při provozu, protože lednička je zapnutá neustále a hlasitější typy mohou rušit. Nicméně lednice Whirlpool patří k těm tišším značkám.

A pak jsou tady další technické parametry, třeba jak dlouho udrží lednička potraviny dostatečně zachlazené, když vypadne proud, jaké množství potravin dokáže mrazák ledničky zmrazit, nebo jak hluboce je zmrazí.

Další vlastnosti, které moderní lednice Whirlpool nabízejí, je například systém FreshControl – automatická optimální regulace vnitřní teploty a vlhkosti uvnitř lednice, filtr s antibakteriálním účinkem – díky tomu je uvnitř ledničky čisté a hygienické prostředí bez zápachu a plísně, nebo NoFrost – ten udrží zeleninu i ovoce dlouho čerstvé, v optimální vlhkosti a bez námrazy uvnitř ledničky.

Kromě toho můžete při výběru brát zřetel u jednotlivých modelů ledniček na mnoho dalších funkcí a možností, jak je displej pro snadné ovládání, samoodmrazování, LED osvětlení, nulovou zónu pro optimální skladování ovoce a zeleniny, super chlazení a mrazení pro razantní zchlazení při vložení nových potravin apod. Nabízených funkcí je celá řada a je na vás se rozhodnout, které z nich byste ocenili právě vy.

Všechny lednice značky Whirlpool mají nadčasový jednoduše elegantní design, najdete je v barevných variacích od bílé, bronzové, černé po nerez, takže u vybraného modelu určitě najdete barvu, která se hodí do vaší kuchyně.

Upozornění redakce Kurzy.cz: Články, jejichž autorem nejsou Kurzy.cz, nevyjadřují názor redakce či provozovatele portálu Kurzy.cz. Využijete-li v článcích poskytnutá sdělení jako investiční doporučení nebo poradenství, činíte tak z vlastního uvážení, na vlastní náklady a riziko.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Kuchyně, nejlépe hodnocené fotografie



Články Kuchyně