Německá značka nabízí tradici, kvalitu, technologii, a takové jsou i pračky Bosch

REKLAMA       Inzerce, 15.6.2020

Tradiční německá značka Bosch má i u nás více než stodvacetiletou historii, v roce 1920 bylo její zastoupení na Letné a později na Vinohradské (tenkrát na Fochově) třídě. Po válce sice o zdejší provozovny firma přišla a značka se odtud na dlouhá léta vytratila, ale její zastoupení se vrátilo v roce 1991 a dnes zde firma má i několik výrobních závodů.

Domácí spotřebiče značky včetně praček Bosch jsou pro Čechy synonymem německé kvality a technologické vyspělosti, a spolehnout se lze rovněž i na servis značky a dostupnost náhradních dílů – což není v dnešní spotřební době vždy samozřejmé. Kromě zmíněných praček Bosch značka nabízí širokou škálu domácích spotřebičů, od kuchyňských robotů, food procesorů, praček, sušiček, myček, ledniček a mrazniček, po trouby, digestoře, grily, kávovary, toustovače, žehličky a vysavače. Pořídit si ale můžete od této značky i zahradní nářadí a techniku, elektrické nářadí pro kutily, a také sofistikované systémy pro vytápění, tepelná čerpadla, ohřev vody a solární systémy.

Když se rozhodujete pro značku a model pračky, pak určitě máte vymyšleno, kam s ní – jestli ji potřebujete umístit do menšího prostoru, nebo ji chcete nestavět do kuchyňské linky, nebo jestli se vám standardní pračka s hloubkou kolem 60 cm pohodlně vejde do koupelny. Pro pračku značky Bosch žádná z těchto možností není problém.

Standardně velké modely si můžete vybrat kombinované se sušičkou, nebo samostatnou pračku, můžete od nich chtít, aby měly ochranu proti úniku vody a případným škodám. Najdete tu i modely extrémně tiché a úsporné, s desetiletou zárukou na motor, dotykovým displejem a podsvícenými voliči programu, také programy u kombinované pračky se sušičkou, které dokážou vyprat i usušit do hodiny, nebo chytré pračky, které můžete ovládat na dálku třeba přes mobil.

Užší modely praček Bosch řady SlimLine, široké 60 cm, ale hluboké pouze 40-45 cm pro menší prostor, nabízejí i nejúspornější energetickou třídu a ochranu proti úniku vody, tichý chod motoru i chytré programy pro praní náročnějších druhů textilu, jako je třeba šetrný program pro džínovinu nebo speciální program pro alergiky a osoby s citlivou pokožkou, možnost dodatečného přidání prádla do rozběhnutého praní, přesné automatické dávkování pracího prostředku. U vestavných typů praček Bosch najdete model vhodný k podstavbě nebo k úplnému zabudování do linky, je u nich kladen důraz na tichý chod a pokud se rozhodnete pro předem plněnou pračku Bosch, pak se můžete rozhodnout, zda zvolíte volně stojící nebo vestavný model.

Ale hlavní devizou praček Bosch je spolehlivost a komplexní péče značky o kvalitu výrobků i servisu. Přitom poskytují skvělé výsledky při nejnižších úrovních spotřeby elektrické energie i vody. Usnadňují vám život po celou dobu životnosti a díky dobře připraveným programům je ovládání pračky Bosch srozumitelné a intuitivní.

Upozornění redakce Kurzy.cz: Články, jejichž autorem nejsou Kurzy.cz, nevyjadřují názor redakce či provozovatele portálu Kurzy.cz. Využijete-li v článcích poskytnutá sdělení jako investiční doporučení nebo poradenství, činíte tak z vlastního uvážení, na vlastní náklady a riziko.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Technika