Když potřebujete pračku, zvolte pračky Beko, cenově dostupné a spolehlivé

REKLAMA       Inzerce, 18.6.2020

U výběru pračky, která vám bude léta sloužit a pomáhat zvládnout prádlo celé vaší domácnosti - ať už je vaše domácnost jakkoli velká nebo ať má kolik chce členů, včetně těch čtyřnohých - je jedním z hlavních kritérií objem prádla a cena.

Pračky Beko nabízejí škálu modelů, které v těchto základních kritériích dovolují vhodný výběr. Výrobce nabízí pračky Beko, které zvládnou od 5 do 11 kilogramů prádla. To uspokojí i velikou domácnost, která si vozí prádlo i z chalupy a všichni její členové špiní spoustu oblečení při náročných sportovních aktivitách. Přitom lze vybírat i mezi modely, jejichž cena je čtyřmístná a zvládnou objem prádla kolem 7 kilogramů – což stačí i při větším než malém rodinném provozu.

Beko sice nabízí pouze přední typ plnění, ale případný redukovaný prostor, který máte po pračku k dispozici, můžete vyřešit volbou úzkého typu pračky - s menší šířkou nebo s menší hloubkou. Naopak pro větší komfort při manipulaci s prádlem nabízí některé pračky Beko větší šíři plnícího otvoru.

Modely praček Beko nabízejí takové vlastnosti a funkce, které se dnes od moderní pračky očekávají – běžné jsou displej pro snadnější obsluhu, dětská pojistka, odložený start nebo rychlý program. Ale vybrané modely vám splní i ty nejnáročnější požadavky, jako je pojistka proti přetečení AquaStop a vyspělý parní program, zváží za vás dávku prádla, dovolí vám přidat prádlo do běžícího programu, zvládnou se poprat se skvrnami a navíc jsou osazeny technologicky vyspělým invertorovým motorem.

Technickými parametry, které vám mohou pomoci při rozhodování, je určitě spotřeba – pračky Beko disponují spotřebu energie třídy A až A+++, a stejně tak se můžete zamyslet nad spotřebou vody. Některé modely jsou kombinované se sušičkou, nebo je lze jako samostatné spotřebiče za pomoci mezikusu se sušičkou postavit na sebe. Účinnost praní ovlivňují otáčky (od 1000 do 1400) nebo třeba funkce AquaTech, která kombinací přímého sprchování a upravených pohybů bubnu dosáhne šetrného, ale přesto účinného a zároveň rychlejšího praní. Zákazníci u praček Beko oceňují škálu programů, které jsou vhodné pro všechny typy látek a způsobů praní, nebo míry znečištění. Takže nezbývá, než zvolit konkrétní model k vám domů.

Upozornění redakce Kurzy.cz: Články, jejichž autorem nejsou Kurzy.cz, nevyjadřují názor redakce či provozovatele portálu Kurzy.cz. Využijete-li v článcích poskytnutá sdělení jako investiční doporučení nebo poradenství, činíte tak z vlastního uvážení, na vlastní náklady a riziko.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Technika