Pračky LG zatočí s alergeny

REKLAMA       Inzerce, 22.6.2020

Nejdůležitějším důvodem, proč pereme oděvy, je jejich (a naše) čistota. Ale to děláme nejen proto, aby nám to slušelo a abychom byli „vymydlení“, ale především abychom byli zdraví. Běžné nečistoty, se kterými se potkáváme a které nás nejčastěji mohou ohrozit na zdraví, jsou prach, roztoči a pyly. Navíc dnes se ve městech častěji zkouší řízené sečení travních ploch (sečení „na proužky“), kdy se na větších plochách nechávají pásy neposečených travin, které stihnou vykvést… a to logicky vede k vyšší míře výskytu pylových částic v ovzduší (a na oblečení). Sice to přispívá k zadržení vody, ochlazení plochy a poskytne místo pro život některým živočišným druhům, ale alergiky to šťastnějšími nedělá.

Ale ani pro zdravého člověka není dobré se nadměrně vystavovat alergizujícím podnětům, i když zdravý člověk nebude nucen si čisté oblečení brát ze zdravotních důvodů. Vzít si čisté, voňavé, větrem vysušené oblečení, nebo si čistě povléknout postel, to je přece potěšení. Pračky LG prádlo nejen vyperou, ale odstraní z něj i všechny alergeny, roztoče a další nečistoty. Tak bude oblečení i povlečení hygienicky čisté a voňavé.

Pračky LG dosahují perfektní účinnosti praní a při použití páry ničí veškeré alergeny. Vybrat si můžete jak pračky standardních rozměrů, tak úzké, kombinované se sušičkou pro maximální komfort praní, parní pračky, nebo dokonce typ praček LG, který umí současně a přitom odděleně prát dvě várky prádla současně (dvojitá pračka TwinWash - standardní pračka doplněná minipračkou). Značka LG ale nabízí i opravdu velkou pračku s kapacitou 17 kg.

Standardní pračky LG zvládnou od šesti až do dvanácti kilogramů prádla, nabízejí otáčky od 1000 přes 1200, až 1600 otáček, a také spoustu chytrých funkcí. Patří k nim třeba chytrá diagnostika, možnost ovládání přes wi-fi a smartphone, automatické vážení a vyvážení. A při zacházení s prádlem je to tzv. 6 Motion Direct Drive – šetrné a efektivní praní. Tato technologie upraví v závislosti na zvoleném programu rychlost a způsob otáčení bubnu tak, aby bylo praní vůči vloženému prádlu co nejúčinnější a nejšetrnější. Při komunikaci s pračkou oceníte velký dotykový LED displej, kde můžete nastavit, co potřebujete, včetně odloženého startu praní, nebo funkci TurboWash – s tou várku vyperete za necelou hodinu a navíc ušetříte vodu i energii.

Dokonce i úzké modely praček LG zvládnou vyprat 7 kg prádla, a přesto se vejdou do menšího prostoru. Přitom nabízejí parní praní, lze je ovládat na dálku pomocí technologie Smart ThinQ nebo s nimi ušetřit čas, energii i vodu využitím zkráceného praní TurboWash. A můžete praní i přerušit a přidat do bubnu zapomenutý kousek prádla – komu z nás se to nikdy nestalo? Efektivitu praní zvyšuje i přímé sprchování prádla.

Pračky LG jsou elegantní ve standardním i úzkém provedení, šetří váš čas i peněženku, protože umí prát rychle i úsporně. Navíc si můžete zvolit z celé řady modelů, které jsou vybaveny moderním invertorovým motorem, který nejen že je spolehlivější a odolnější, ale především dosahuje vyšší výkon při nižší hladině hluku a vibrací. O takové pračce ve svém domově nebudete ani vědět, i když bude pracovat na plné obrátky.

Upozornění redakce Kurzy.cz: Články, jejichž autorem nejsou Kurzy.cz, nevyjadřují názor redakce či provozovatele portálu Kurzy.cz. Využijete-li v článcích poskytnutá sdělení jako investiční doporučení nebo poradenství, činíte tak z vlastního uvážení, na vlastní náklady a riziko.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Technika