Jak na prodej nemovitostí?

REKLAMA       Inzerce, 22.6.2020

Chystáte se na prodej nemovitosti, ale nevíte jak na to? Prodej nemovitosti není každodenní záležitostí, naopak většina z nás prodává nemovitost jednou maximálně dvakrát za život. Je tedy přirozené, že si s prodejem svého bytu, domu, chalupy nebo pozemku nemusíte úplně vědět rady. Jak nejlépe prodat nemovitost za co nejlepší cenu a bez starostí? Prozradíme vám v dnešním článku.

Nemovitosti na prodej

O jaké nemovitosti je největší zájem? Na pomyslném žebříčku nemovitostí, o který je největší zájem stále vyhrávají byty, v těsném závěsu jsou pak rodinné domy, především novostavby a zrekonstruované objekty. Obrovský zájem v dnešní době je i o pozemky, především ty stavební. Na jaře a v létě také stoupá zájem o nemovitosti jako jsou chalupy, chaty nebo zahrady pro letní vyžití. A nezapomeňme ani na komerční objekty jako jsou kanceláře, obchodní domy a jiné objekty ideální pro podnikání.

Pokud tedy disponujete bytem na prodej nebo pěkným rodinným domem, nemusíte se bát, že by o vaši nemovitost nebyl zájem. Stačí vaši nemovitost správně uvést na trh a jistě se dočkáte úspěchu. Jak tedy na úspěšný prodej nemovitosti?

Kvalitní nabídka prodává rychleji

Prodej jakékoliv nemovitosti vyžaduje čas a určitou dávku energie. Rychlost prodeje a nejlepší cena, kterou můžete obdržet za prodej, se odvíjí podle kvality vaší nabídky. Máme tím na mysli pěkné, čisté fotky, které zaujmou na první pohled v záplavě inzerátů na internetu, smysluplný popisek a také viditelnost vašeho inzerátu na webech s realitami.

Všechny tyto body rozhodují o tom, zda se na váš byt, chatu nebo dům půjde vůbec někdo podívat a následně bude mít zájem o koupi. Všichni se asi shodneme, že rozmazané, tmavé a nekvalitní fotky mohou pokazit i ten nejhezčí byt s výhledem na celou Plzeň.

Oslovte odborníky na nemovitosti

Jak takový pěkný inzerát, který zaujme potencionální kupce vytvořit? A co když na to všechno nemáte čas, energii nebo kvalitní vybavení jako je například foťák? Oslovte odborníky na nemovitosti, kteří se v oblasti realit pohybují dnes a denně.

Realitní kancelář Pubec vám může pomoci s prodejem jakékoliv nemovitosti a ušetří vám spoustu času. Prodej bytu nebo rodinného domu vám pomohou zařídit krok za krokem. Vaši nemovitost nejprve správně nafotí, tak aby váš inzerát nezapadl v konkurenční nabídce. Realitní makléř vám poradí, jak byt či dům naaranžovat, aby působil co nejlépe.

Poté co bude vaše nemovitost profesionálně nafocena, přichází na řadu správně sestavený inzerát, kde se vaši budoucí zájemci dozví vše podstatné. V popisku se uvádí rozloha a dispozice nemovitosti, vybavení, stav objektu a vyzdvihnou se výhody vaší nemovitosti. V případě pozemků se často uvádí zda se jedná o stavební parcelu, nebo jiný druh pozemku (louka, pole, zahrada,...).

Následně realitní kancelář vyvěsí vaši nemovitost na všechny weby určené k prodeji nemovitostí, ke kterým byste pravděpodobně neměli ani přístup, nebo byste museli za inzerát platit.

Prodáváte nemovitost v Plzeňském kraji? Oslovte realitní kancelář Pubec, která vám s prodejem pomůže a zajistí rychlý a výhodný prodej vaší nemovitosti.

Upozornění redakce Kurzy.cz: Články, jejichž autorem nejsou Kurzy.cz, nevyjadřují názor redakce či provozovatele portálu Kurzy.cz. Využijete-li v článcích poskytnutá sdělení jako investiční doporučení nebo poradenství, činíte tak z vlastního uvážení, na vlastní náklady a riziko.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tipy a triky