Na komorním projektu Rezidence Neklanka zavlála glajcha

Jana Brožková, 31.7.2020

Výstavba Rezidence Neklanka v Praze 5 postupuje podle plánu, takže již nyní je dokončená hrubá stavba dvou bytových domů se čtyřmi nadzemními podlažími přímo u hranice lesa mezi původní vilovou zástavbou v Radlicích. Z celkem 31 bytů v dispozicích od 1+kk do 4+kk jsou v prodeji poslední tři volné jednotky. Předpokládaný termín dokončení je v 1. čtvrtletí příštího roku.

„Zájemci o nové bydlení kvitují především atraktivní lokalitu kousek od Anděla se skvělou dopravní dostupností i občanskou vybaveností, a dále vysoký standard nabízených bytů. V projektu klademe důraz na přírodní barvy a materiály s ohledem na ráz okolní krajiny. Chybět nebude ani vlastní zahrada navazující na les. Každý byt má k dispozici vlastní balkon, terasu anebo předzahrádku,“ komentuje Jiří Baloun, vedoucí prodeje a marketingu společnosti Geosan Development.

Dva solitérní domy, za jejichž návrhem stojí architektonické studio Atelier Slavíček Architekt, disponují parkovištěm, sklepy a kočárkárnou. Nachází se u tramvajové zastávky Laurová nedaleko stanic metra B Radlická a Anděl. V jejich okolí je v provozu celá řada vzdělávacích institucí včetně mateřských škol.

Pár minut chůze od projektu leží sportovní areál s plaveckým bazénem, fitness centrem, tenisovými kurty a hřištěm pro florbal i futsal. Golfové hřiště v Motole či fotbalový klub Motorlet Praha jsou vzdálené několik minut jízdy autem. K pěší turistice lákají přírodní oblasti Paví vrch či Prokopské údolí.




Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Stavba, nejlépe hodnocené fotografie



Články Stavba