Lázně, které vám vyrazí a zase vrátí dech

Určitě doporučujeme pobyt v lázních neodkládat

Zub žraloka, mamutí stolička, levitující blok horniny i pohárek ze samých květů… Jedny z nejznámějších českých lázních přivítaly návrat lázeňského života po vynucené pauze naprosto stylově a ve velkém! Schválně například zkuste hádat, kolik rostlinek bylo potřeba na nové osázení symbolu Lázní Luhačovice, který nesmí chybět v žádném fotoalbu lázeňského hosta? „Zahradníci v souvislosti s intenzivními přípravami na novou lázeňskou sezonu znovu osázeli symbolický kvetoucí lázeňský pohárek u Jurkovičova domu, a to neuvěřitelnými 5000 drobných rostlinek a květin,“ prozrazuje MUDr. Eduard Bláha, generální ředitel společnosti Lázně Luhačovice, a. s.

Lázně totiž během povinné přestávky rozhodně nezahálely, a tak to není jediná úprava, kterou lázeňský areál zažil! „Například jsme také vysypali tradiční pískové cesty novým čistým pískem, ale především se těšíme, že hostům představíme novou kolonádu, která byla po více jak rok trvající náročné rekonstrukci slavnostně otevřena vloni na podzim, takže celá řada z nich ji teď v letní sezoně uvidí v novém kabátku úplně poprvé,“ těší se ředitel Bláha a ještě pokračuje: „Přidáme-li k tomu také nově opravenou halou Vincentka, kde návštěvníci najdou i celou řadu zajímavostí od interaktivní expozice luhačovických minerálních vod či výdejní pult z kubánského mramoru, přes stylově přímořsky laděnou relaxační zónu, po vystavený zub žraloka, mamutí stoličku či levitující blok horniny, pak mohu s čistým svědomím říct, že takové Luhačovice hosté ještě neviděli.“

TIP: Jet nebo odložit?

Pokud se zároveň ale přeci jen ptáte, jestli máte lázně odložit nebo do nich odjet, odpověď je snadná! „Určitě doporučuji pobyt v lázních neodkládat, a to zvlášť v současné situaci, kdy chronická bolest může zvyšovat stres více, než obavy z hygienických opatření, které navíc lázně jako součást zdravotnického systému České republiky mají nastavená maximálně pružně dle platných nařízení a na nejvyšší možné míře,“ ujišťuje MUDr. Eduard Bláha.

Díky tomu všemu mohou i nadále lázně zůstat oázou klidu a bezpečí, a tak by byla škoda nevyužít bonusy luhačovické lázeňské léčby, která pomáhá dětem i dospělým zejména s dýchacími problémy. Tady je totiž vše připraveno, aby vám Luhačovice vyrazily a zase vrátily dech!

 



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tiskové zprávy