Ve Strančicích u Prahy začíná předprodej nových domů a bytů v projektu East Gardens

Předpokládané dokončení prvních domů 2021 Realitní a developerská společnost u projektu East Gardens sází jako v předchozích případech na atraktivní lokalitu.  Ze strančických kopečků vidíte na Prahu, pohled na druhou stranu vám ukáže třeba rezervaci Voděradské bučiny. Na tomto místě žila dynastie Ringhofferů, především je to ale malebný kraj Josefa Lady. Strančice mají všechno, co potřebujete, od školky, školy, lékárny a fitness centra, přes tradiční hospodu až třeba po farmu, kde můžete mít ustájeného vlastního koně.

Centrum obce se nachází jen pár minut chůze od projektu East Gardens. Nedaleko je to také do Říčan, které právem opakovaně vítězí v žebříčku společnosti Obce v datech a poradenské firmy Deloitte jako místo s nejvyšší kvalitou života. Ve Strančicích a nejbližším okolí najdete po celý rok spoustu příležitostí, jak načerpat novou energii. Kopcovitá krajina vás bude motivovat k běžkování, kondičním vyjížďkám na kole i toulkám krajinou. V blízkosti je také několik golfových hřišť, včetně špičkového areálu Oaks s licencí PGA National.

Strančice leží přímo na vlakové trati do Prahy. Pohodlná cesta na Hlavní nádraží trvá jen půl hodinky, vlaky jezdí třikrát za hodinu. V regionu se právě dokončuje cyklostezka a projekt "Do Prahy na kole". Cyklostezka a in-line dráha povedou z Kolovrat podél Říčanského potoka k Mlýnskému rybníku a poté do Světic a Mnichovic. Pokud dáváte přednost autu, tak jistě oceníte, že se poblíž nachází nájezd na dálnici D1, která vás zavede jak do centra Prahy, tak třeba do Brna.

„Ideální bydlení pro nás znamená spokojený domov. Proto nehledáme jen kupce, ale budoucí sousedy. Lidi s podobným životním stylem, kterým záleží na místě, kde bydlí. Jednotné architektonické řešení považujeme za samozřejmost, bereme ale zodpovědnost i za vzhled okolí. Zavázali jsme se vysázet třešňovou alej, součástí bude také nový park a zeleň chceme v podobě předzahrádek přinést až k vám pod okna,“ říká Kamil Dunaj z Getbergu.

Projekt East Gardens nabídne celkem 89 jednotek, z čehož bude 41 řadových domů a 48 bytů. Předpokládané dokončení prvních domů je v červenci 2021.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Stavba, nejlépe hodnocené fotografie



Články Stavba