Maison Ořechovka - krásné byty na vynikající adrese

REKLAMA       Inzerce, 17.12.2020

Už v prosinci letošního roku budou dokončeny bytové domy z 1. etapy projektu MAISON Ořechovka, které společně realizují developerské společnosti Penta Real Estate a bdp development. Název Maison Ořechovka zastřešuje celkem osm luxusních vila-domů ve stejnojmenné pražské čtvrti jen pár minut cesty autem či tramvají od Malé Strany.

 
Prémiové bydlení s nastěhováním na jaře

První čtveřice bytových domů otevře své brány novým majitelům již na jaře příštího roku. Velkoryse řešené byty o velikosti 2+kk až 5+kk jsou tak ideální volbou pro ty zájemce o bydlení, kteří hledají luxusní byty na Praze 6 s brzkým termínem nastěhování. Všechny byty disponují vysoce nadstandardní užitnou plochou a jsou efektivně řešeny tak, aby nabídly maximálně komfortní bydlení pro jednotlivce, páry i větší rodiny.

Dokončení 2. etapy je pak plánované na konec roku 2021 a v široké nabídce velikostí a dispozic si vybere skutečně každý. U obou etap platí, že všechny byty – od nejmenších 1+kk až po střešní penthousy 6+kk – jsou navržené v nejvyšším standardu Premium. Samozřejmostí jsou tak dřevěné celoplošně lepené podlahy v interiérech i dřevěné venkovní terasy, velkoformátová hliníková okna s perfektní tepelnou izolací, elektricky ovládané exteriérové žaluzie, kvalitní zahraniční sanita či příprava na klimatizaci.


Na procházce po slavné čtvrti

Obyvatelé vyšších pater Maison Ořechovka si již příští rok užijí krásné výhledy na Prahu nebo přilehlou Ořechovku a Hanspaulku, tedy dvě pražské čtvrti, které jsou odnedávna synonymem luxusu. Ti, kteří zvolí bydlení v přízemí, si budou moci užívat svůj volný čas na prostorných předzahrádkách a terasách. Mezi jednotlivými budovami ale vznikne i společný prostor pro setkávání, který bude přímo vybízet k letnímu posezení.

A ten, kdo dává raději přednost vycházce po okolí, bude moci obdivovat krásné vily slavných sousedů, současných i minulých – třeba sochaře Bohumila Kafky, architekta Bohumila Hypšmana či prvního polistopadového prezidenta Václava Havla. Prodej bytů na Ořechovce pokračuje i v aktuální nelehké době, a protože výstavba 1. etapy míří do úspěšného konce, noví obyvatelé se příští rok budou moci těšit z krásného bydlení na skvělém místě.

Upozornění redakce Kurzy.cz: Články, jejichž autorem nejsou Kurzy.cz, nevyjadřují názor redakce či provozovatele portálu Kurzy.cz. Využijete-li v článcích poskytnutá sdělení jako investiční doporučení nebo poradenství, činíte tak z vlastního uvážení, na vlastní náklady a riziko.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Interiéry, nejlépe hodnocené fotografie



Články Interiéry