Na rodinné zahradě má místo trampolína i další hračky pro děti

REKLAMA       Inzerce, 31.3.2021

Splnili jste si sen a konečně se nastěhovali se svojí rodinou do vlastního bytu nebo domečku se zahrádkou? Proměňte ji nejen v místo relaxu pro dospělé, ale i pro děti. Vždyť pobyt na čerstvém vzduchu je to nejlepší, co jim můžete nabídnout. Teda hned po rodičovské lásce.

Vlastní zahrada je sen mnohých z nás

Když máte to štěstí a sen o vlastní zahrádce proměníte ve skutečnost, vybavte ji vším, co vám přinese nějaký užitek. Na osvěžení během parných letních dnů je nejlepší bazén, stinné útočiště najdete pod zahradním altánkem, děti se zabaví na trampolíně a pískovišti.

Zaměřeno na trampolínu

Po čem děti na zahradě touží snad nejvíc? Kam vedou jejich první kroky v zábavních parcích? Ano, k trampolíně. Co si takhle nějakou pořídit domů? Ušetříte si pak nervy, když se na výletě musíte s dětmi dohadovat, že na ni musí pustit také jiné děti.

Jak vybrat kvalitní trampolínu?

Asi nejlepší je vyzkoušet si ji na vlastní kůži. To ale není vždycky možné, tak si alespoň pohlídejte následující parametry:

  • Velikost trampolíny přizpůsobte prostorovým možnostem zahrady. Není nutné brát úplně tu největší, aby se na ni vešlo co nejvíc lidí, protože na trampolíně by vždycky měla být jen jedna osoba.
  • Nesahejte automaticky po té nejlevnější, zajímejte se o její zpracování.
  • Trampolína by měla být vyrobena jen z těch nejkvalitnějších materiálů, které trh nabízí. Ideálem jsou trubky a pružiny z galvanizované oceli, pozinkovaný rám, 4 dvojité nohy.
  • Pružiny by měly být chráněny silným lemem.
  • Skákací plocha by měla být z elastického materiálu (třeba PP Mesh), který zaručí ten nejlepší odraz a příjemný dopad, přitom odolá slunečním paprskům, dešti, větru.

Víte, že trampolíny jsou vhodné pro provoz od dubna do října, ve zbylých měsících by měla být uskladněna na suchém a teplém místě?

Jaké další venkovní hračky děti potěší?

Výběr hraček na zahradu by se měl odvíjet od věku dětí. Pobyt venku jim pomůže se rozvíjet, vy se zase nebudete muset bát, že se na dětském hřišti zraní o nějakou poškozenou hračku. Co dětem pořídit kromě trampolíny, aby se nenudily?

  • Dětský bazének, který stojí pár korun, ale děti se v něm vyřádí do sytosti.
  • Pískoviště
  • Dětskou skluzavku, která může klidně končit v pískovišti nebo menším dětském bazénku.
  • Dětský zahradní domeček, který se stane takovým malým dětským venkovním královstvím.
  • Nejen pány kluky pak potěší vozítka v podobě traktoru s valníkem.

Náš tip na závěr: Ať už vybíráte jakoukoli hračku na zahradu, vždy se zajímejte o kvalitu zpracování. Hračky budou vystaveny rozmarům počasí, tak musí něco vydržet, navíc musí být bezpečné a pyšnit se dlouhou životností.

Upozornění redakce Kurzy.cz: Články, jejichž autorem nejsou Kurzy.cz, nevyjadřují názor redakce či provozovatele portálu Kurzy.cz. Využijete-li v článcích poskytnutá sdělení jako investiční doporučení nebo poradenství, činíte tak z vlastního uvážení, na vlastní náklady a riziko.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Zahrada, nejlépe hodnocené fotografie



Články Zahrada