Bezlepkový kokosový cheesecake
Cheesecake rychle a jednoduše - bez mouky, bez těsta, zato plný kokosu :) Vyzkoušíte?
500 g sýra ricotta
2 vejce
100 g kokosového másla
100 g cukety
60 g kokosového cukru
špetka soli
na ozdobu: kokosové chipsy, lískooříškové máslo
Ty nejlepší věci bývají ty nejjednodušší - a přesně takový je i tento dortík! Ricotta mu dodá nadýchanost, cuketa vláčnost, vejce bílkoviny a kokosové máslo neodolatelnou chuť a vůni. Všechny suroviny zpracujeme v robotu, vlijeme do pekáčku vystlaného papírem na pečení a pečeme zvolna asi jednu hodinu.
Necháme rozležet do druhého dne v lednici, poté nakrájíme a ozdobíme kokosem, kokosovými chipsy a pro dokonalý chuťový kontrast ještě 100% krémem z lískových oříšků. Senzační chuť, nízký obsah sacharidů a skvělé nutriční hodnoty - tohle byste si vážně neměli nechat ujít!
Nutspread.cz
Český výrobce 100% ořechových másel. Bez přidaného cukru, lepku nebo palmového oleje, pečlivě vybráno jenom z těch nejlepších ingrediencí. Široký sortiment, vynikající chuť i konzistence. S nízkým obsahem sacharidů a nízkým glykemickým indexem zasytí na dlouhou dobu a nerozkolísají hladinu krevního cukru. Zato obsahují velké množství hořčíku, zinku i železa, minerály a zdravé tuky.
Přesvědčte se sami, že i zdravé věci mohou skvěle chutnat.
Více informaci na: www.nutspread.cz
Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem
Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie
Články Zavařování a vaření
- FAKE news: Průlom ve fotovoltaice - elektřinu mohou domácnosti vyrábět i v noci
- ČEZ Prodej znovu zlevňuje, na roční fixaci elektřiny mohou zákazníci ušetřit v průměru u elektřiny téměř 1 370 korun a u plynu přes 3 400 korun
- Ceny nemovitostí v Plzeňském kraji v letech 2020–2022
- Hrozí růst cen pohonných hmot nad 40 Kč/l. Kvůli mixu škrtů v těžbě, slábnoucí koruny a útoků ukrajinských dronů a jemenských povstalců
- Co všechno dneska umí vyrobit solární elektřinu? Odpadky, ale i Eiffelovka nebo historické Pompeje
- Praha se loni rozrostla o 27 406 lidí, bytová výstavba za tímto trendem stále výrazně zaostává