Smartwings bude od 3. června létat do Londýna

Letecká společnost Smartwings zařadila do své nabídky novou destinaci Londýn. Od 3. června Smartwings zahájí pravidelné lety na největší londýnské letiště Heathrow. Linka Praha - Londýn bude provozována čtyřikrát týdně: ve čtvrtek, pátek, neděli a pondělí. 

Letový řád počítá s odletem z Prahy do Londýna v těchto časech: ve čtvrtek v 9:45, v pátek ve 14:00, v neděli v 18:50 a pondělí v 15:50. Let do Prahy bude z Londýna odlétat ve čtvrtek ve 12:05, v pátek ve 16:00, v neděli v 20:45 a pondělí v 17:45.

Smartwings nyní provozují z Prahy pravidelné linky do chorvatského Splitu, španělské Málagy, na ostrov Mallorca, na čtyři Kanárské ostrovy (Tenerife, Gran Canaria, Fuerteventura a Lanzarote), na Madeiru (Funchal), do Egypta (Hurgdada a Marsa Alam) a do ruského Petrohradu. Charterové lety směřují z Prahy do SAE (Ras Al Khaimah) a na tuniskou Djerbu.

Smartwings Group nabízí během letní sezóny z českých letišť lety do 77 destinací v Řecku, Španělsku, Itálii, Francii, Portugalsku, Bulharsku, Černé Hoře, Chorvatsku, Izraeli, Egyptě, Turecku, Tunisku, SAE, Kapverdách, Nizozemsku, Švédsku, Dánsku, Velké Británii, Rusku, Maltě, Ukrajině či Islandu. Obnovování provozu se odvíjí od vývoje epidemiologické situace v jednotlivých zemích a uvolňování cestovních opatření. Lety chce Smartwings během léta provozovat nejen z letišť v ČR, ale také ze svých základen v Polsku, Francii, Maďarsku, na Slovensku a Kanárských ostrovech.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tipy a triky