Imperial News – Ropa: Jsou jednání o jaderné dohodě s Íránem v ohrožení?

Mezi USA a Íránem nadále panují vážné neshody ohledně toho, jakým způsobem by se obě země měly navrátit k jaderné dohodě Teheránu se západními mocnostmi z roku 2015.

K reportérům zpráva prosákla skrze nejmenovaného vysokého činitele amerického ministerstva zahraničí. Washington se podle něj chystá na další kolo nepřímých rozhovorů, pokud se však rozdílná stanoviska nepodaří překonat v blízké době, bude muset znovu promyslet celý svůj přístup k této otázce.

Investoři nyní vyhlížejí červencovou schůzku Organizace zemí a spojenců vyvážejících ropu (OPEC+), která se bude konat příští čtvrtek, s cílem získat nová vodítka o produkční politice kartelu.

Cena severomořské ropy Brent vzrostla k 76 USD za barel. Americká ropa WTI překonala lokální maxima a míří k 74 USD za barel.

Ing. Libor Stoklásek, MBA
Imperial Finance

Imperial Finance

Dynamicky smýšlející privátní investiční kancelář Imperial Finance nastoluje v českých podmínkách novodobé standardy moderní správy klientského kapitálu. Klientům nabízí komplexní správu portfolia s možností výplaty měsíčních výnosů. Kromě tradičních investičních nástrojů (akcie, měny, dluhopisy, nemovitosti) se zaměřuje na alternativní svět investic (kryptoměny, AOS, dotační a developerské projekty).

Investiční kancelář Imperial Finance sídlící v centru Brna zaštiťuje služby Imperial Invest Funds a Imperial Trade Capital, skrze které nabízí svým klientům, kromě nadstandardních služeb a výnosů, úplnou transparentnost, diverzifikované portfolio, přístup k moderním technologiím, příjemné zázemí investičních odborníků s mnohaletými zkušenostmi v oboru a dlouhodobou nadstandardní investiční nezávislost.

Více informací na: www.imperial-finance.cz



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Reality