Užívejte si příjemné klima v ložnici díky venkovním roletám

REKLAMA       Inzerce, 30.6.2021

Horké letní dny jsou tady! Nezoufejte, dnes už nemusíte utíkat před teplem z domu do klimatizovaných nákupních center. Venkovní rolety vás zbaví mnohaletého trápení s vysokými teplotami v interiéru.

Možná jste už slyšeli o univerzálních výhodách venkovních rolet. Pro nadcházející parné dny však jistě oceníte, že dovedou kouzlit s teplotou v interiéru. Umí totiž snížit teplotu v pokoji až o 3–7 °C. A to už je znatelný rozdíl. Rolety rozhodně uvítáte zejména v ložnici, kde se ideální teplota pro příjemný spánek má pohybovat kolem 17 a 20 °C. A to v létě, když nám po celý den svítí slunce do oken, lze zajistit jen stěží.

Venkovní rolety vám zjednoduší život

Venkovní rolety jsou vyrobeny z pevných hliníkových lamel vyplněných polyuretanovou pěnou. Ty k sobě při zatažení těsně přimknou, čímž se postarají o velmi efektivní izolaci – dovedou odstínit až 95 % sluneční energie. Drahá instalace klimatizace tak není potřeba. Teplota v interiéru zůstává díky venkovním roletám nižší, i když vám po celý den praží slunce do oken. Se setměním a příchodem svěžího večerního vzduchu pak můžete s klidem vyvětrat a jít spát. A se sítěmi proti hmyzu si navíc vychutnáte čerstvý vzduch po celou noc.

A co interiérové žaluzie?

U interiérových žaluzií teplo proniká do vnitřních prostor a zahřívání místnosti probíhá mnohem rychleji. Venkovní rolety jsou proto mnohem efektivnější, jelikož dopadající sluneční paprsky teplo odráží zpět ven a jen minimum ho propustí skrze sklo do interiéru.

Proti přehřívání místnosti i na dálku

Ovládejte své rolety odkudkoliv jen z mobilního telefonu! Venkovní rolety Minirol nabízí řešení pro 21. století – napojení na chytrou domácnost. Elektronické ovládání rolet stačí připojit skrze aplikaci a můžete si korigovat jejich zatahování kdykoliv během dne, klidně z práce či na dovolené. Anebo si nastavte konkrétní načasování, kdy se mají rolety automaticky vytáhnout.

Venkovní rolety nabízí i další benefity

  • Ušetříte na topení (venkovní rolety vám skvěle poslouží, chcete-li v zimě ušetřit na výdajích za vytápění. Můžete dosáhnout úspory až 25 % investic)
  • Užíváte si ticho (skvělé odhlučnění místnosti a zbavení se tak ruchu nesoucího se z ulice jsou velkým plusem, proč si venkovní rolety pořídit jak do domu, tak i do bytu)
  • Zabezpečíte se (venkovní rolety jsou dostatečné pevné, aby zabránily vstupu zlodějů k vám domů)

Chcete i vy mít doma v létě příjemné klima? Pak jsou venkovní rolety jasnou volbou.

Upozornění redakce Kurzy.cz: Články, jejichž autorem nejsou Kurzy.cz, nevyjadřují názor redakce či provozovatele portálu Kurzy.cz. Využijete-li v článcích poskytnutá sdělení jako investiční doporučení nebo poradenství, činíte tak z vlastního uvážení, na vlastní náklady a riziko.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Interiéry, nejlépe hodnocené fotografie



Články Interiéry