Trigema za 1H prodala tolik bytů co vloni za celý rok

Research, 6.9.2021

Generální ředitel a majitel developerské společnosti Trigema Marcel Soural uvedl v rozhovoru pro E15, že společnost letos v 1. polovině roku prodala na pražském trhu tolik bytů jako loni za celý rok. Zároveň uvedl, že rostoucí ceny materiálů jsou letos výrazným problémem pro výstavbu. Růst cen omezuje možnost firem plánovat do budoucna. Soural rovněž uvedl, že Trigema začne stavět první etapu projektu zlíchovského lihovaru v lednu 2022. První etapa obsahuje 250 bytů, přičemž celý projekt bude čítat 600 bytů plus komerční prostory. Projekt Zlatý lihovar je financován mimo jiné z emise dluhopisů 5,1/2025 obchodovaných na pražské burze.


J&T BANKA, privátní banka úspěšných:

Od roku 1998 se staráme o investice a finance těch úspěšných, těch nejnáročnějších. Individuální přístup a maximální komfort je cítit ve všem, co děláme. Jsme privátní bankou, která klientům pomáhá majetek zhodnotit, ochránit a předat dalším generacím a v neposlední řadě si ho také užít. Učíme se od těch nejlepších a rosteme spolu s našimi klienty. Na majetek se díváme komplexně. Nabízíme služby a poradenství, které řeší nejen současné potřeby našich klientů, ale zohledňují i širší rodinné vztahy a delší časový horizont. Ochraňují majetek nejen před ekonomickými vlivy, ale i proti legislativním změnám a životnímu běhu. Zahrnují multigenerační správu majetku a nástupnictví, investiční poradenství, obchodování s cennými papíry, správu a strukturování majetku či služby life-style managementu. Vedle komplexních služeb family office a privátního bankovnictví poskytujeme specializované financování v oblasti real estate a podnikových akvizic.

Do bankovního holdingu J&T Finance Group SE patří kromě české J&T Banky její slovenská pobočka, ruská banka J&T Bank AO, J&T Banka d.d. v Chorvatsku a slovenská Poštová banka.

Více informací na: www.jtbank.cz



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Reality