Imperial News – Čína hasí požár, dnes výstup ze zasedání FEDu

Zámořské akciové trhy po pondělním propadu našly během včerejšího obchodní dne ztracený optimismus a vykryly část dvouprocentních ztrát.

Developerská skupina Evergrande oznámila, že bude schopna splatit dluhopisové úroky v termínu, což přesouvá pozornost opět k dnešnímu výstupu z dvoudenního zasedání americké centrální banky.¨¨

FED nyní diskutuje o podrobnostech harmonogramu ukončování podpůrných měsíčních nákupů aktiv v objemu 120 mld. dolarů měsíčně. Časová osa centrální banky pro omezení ekonomických stimulů je naprosto klíčová, jelikož představuje první krok k případnému zvýšení úrokových sazeb. Několik představitelů centrální banky v minulých týdnech uvedlo, že proces postupného snižování by mohl započít už v letošním roce. Jerome Powell však naznačil, že na zvýšení sazeb je ještě velmi brzo.

FED může zůstat u opatrného akomodativního přístupu kvůli rostoucímu počtu případů nakažených mutací Delta a slabých srpnových datech z amerického trhu práce.

Ing. Libor Stoklásek, MBA
Imperial Finance

Imperial Finance

Dynamicky smýšlející privátní investiční kancelář Imperial Finance nastoluje v českých podmínkách novodobé standardy moderní správy klientského kapitálu. Klientům nabízí komplexní správu portfolia s možností výplaty měsíčních výnosů. Kromě tradičních investičních nástrojů (akcie, měny, dluhopisy, nemovitosti) se zaměřuje na alternativní svět investic (kryptoměny, AOS, dotační a developerské projekty).

Investiční kancelář Imperial Finance sídlící v centru Brna zaštiťuje služby Imperial Invest Funds a Imperial Trade Capital, skrze které nabízí svým klientům, kromě nadstandardních služeb a výnosů, úplnou transparentnost, diverzifikované portfolio, přístup k moderním technologiím, příjemné zázemí investičních odborníků s mnohaletými zkušenostmi v oboru a dlouhodobou nadstandardní investiční nezávislost.

Více informací na: www.imperial-finance.cz



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Reality