Developer CPC se stal hrdým partnerem České ceny za architekturu

Developer City Projects Company před nedávnem rozšířil řady partnerů České ceny za architekturu. Společnost oslavila toto partnerství spolu s Českou komorou architektů, partnerskou realitní kanceláří Boutiq a dalšími významnými hosty stylovým společenským setkáním na terase pražského domu DRN. Úvodního slova se ujal bývalý primátor hl. m. Prahy a současný předseda České komory architektů Jan Kasl. Vzácné hosty přivítal ředitel CPC a někdejší primátor Karlových Varů a hejtman Karlovarského kraje Josef Pavel.

 

V CPC se držíme toho, že nás architektura baví. Proto jsme usilovali o to, stát se partnerem České ceny za architekturu a jsme velice rádi, že se nám to podařilo. Za našimi projekty si totiž stojíme, žijeme s nimi a věříme v to, co děláme. Rádi také touto cestou podpoříme rozvoj moderní architektury v České republice,“ říká David Pavel, jednatel City Projects Company.

Velice si vážíme, že se společnost CPC rozhodla podpořit Českou cenu za architekturu. Přehlídkou nejlepších architektonických realizací vznikajících na území České republiky se snažíme propagovat kvalitní stavby a představit je odborné i laické veřejnosti,“ uvádí Dagmar Mošnerová, ředitelka Kanceláře České komory architektů a dodává, že mezi oceněnými projekty je možné nalézt širokou škálu od rodinného domu po sídlo firmy, od rekonstrukcí po novostavby, objekty drobné s omezeným rozpočtem i větší budovy.

Česká cena za architekturu nerozděluje stavby do kategorií, ale hledá jejich kvalitu bez ohledu na výši investičních nákladů nebo prestiž funkce,“ podotýká Jan Kasl. Výsledky letošního ročníku budou vyhlášeny na slavnostním galavečeru 8. listopadu.

Boutiq Real Estate

Boutiq Real Estate byla založena v roce 2015 jako exkluzivní realitní společnost. Svým klientům poskytuje zprostředkování prodej high-end nemovitostí. Tým realitních poradců se skládá z osobností se zkušenostmi z realit, práva, bankovnictví, finančního poradenství a pojišťovnictví. Řídí se těmito základními faktory: lokalita, kvalita, no risk.

Více informací se dozvíte na www.boutiq.cz



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Reality