Hrbáček (WOOD & Company): Tlak na růst cen kancelářských prostor bude pokračovat, ekonomika ožívá rychleji než výstavba

Ceny nemovitostí rostou, a platí to i pro kancelářské budovy. Výhodu proto mají ti, kteří již do těchto nemovitostí zainvestovali. Nabídka nových prostor v letošním i příštím roce bude hluboko pod předpandemickými úrovněmi, v době oživení ekonomiky i proto bude pokračovat tlak na růst cen stávajících prostor. Téma na klientské prezentaci rozebral Jiří Hrbáček, který má ve WOOD & Company na starost fondy zaměřené právě na komerční nemovitosti.

Další videa a články najdete na www.investicniweb.cz

Investiční web

Investiční web je plně tématickým finančním médiem, které umožňuje každému uživateli přizpůsobit si obsah podle jím preferovaných témat. Je jedno, zda jste aktivním investorem, který obchoduje na měnovém trhu nebo s akciemi na pražské burze, začínajícím investorem, jenž se snaží zorientovat v pravidlech investování, nebo jen spotřebitelem, který se chce vyznat v nabídce hypoték. Obsah na Investičním webu je prezentován v moderní formě, a to včetně videí denně natáčených v televizním studiu.

Nic z toho, co vám na Investičním webu nabízíme, by nešlo bez profesionální redakce, kterou tvoří zkušení burzovní novináři, redaktoři, editoři a moderátoři. Investiční web si užijete na desktopech, stejně jako na chytrých telefonech nebo tabletech.

Více informací na: www.investicniweb.cz



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Reality