Zútulněte si své domácí pracoviště barevnými květy

iBulb.org, 13.1.2022

Květiny dodají vašemu dni zase osobitý ráz  

Práce z domova je nyní nový standard. Takže pokud nyní budete v domácí kanceláři trávit hodně času, možná by se vyplatilo ji rozveselit a zpříjemnit květinami. Díky tomu budete vždy pracovat s úsměvem.
 

Rozjasněte si své okolí

I když jsme zpočátku byli o práci z domova žádáni kvůli omezením způsobeným pandemií COVID-19, nyní to mnoho lidí považuje za normální a pracuje tak pravidelně nebo dokonce natrvalo. Příjemné pracoviště je důležitá věc, koneckonců tam trávíte spoustu času. Tak proč si ho nerozjasnit květinami? Květiny vám pomohou s koncentrací – dodají vám pocit rovnováhy a vašemu dni zase osobitý ráz.
 

Výběr

Ať už jste příznivci jasných a veselých barev, nebo máte věci raději klidnější, tady nemůžete šlápnout vedle. Jarní květiny, jako jsou tulipány, narcisy, hyacinty a modřence, dodají vašemu pracovišti jedinečný ráz. K dostání jsou řezané i sázené. V obou případech však budete mít možnost sledovat přírodu v akci, jak budou vaše květiny růst a vykvétat. Kupujte je ve vašem okolí, aby byly čerstvé a abyste podpořili místní pěstitele květin.
 
Další informace o kvetoucích cibulovinách najdete na webu www.ilsysays.com.


Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Interiéry, nejlépe hodnocené fotografie



Články Interiéry