Velikonoce v aquacentru Hradec Králové 14.-18.4.2022

Správa nemovitostí Hradec Králové připravila pro návštěvníky hradeckého aquacentra na prodloužený velikonoční víkend speciální akci. Od čtvrtka 14. do pondělí 18. dubna 2022 si mohou všichni návštěvníci užít 20 minut zdarma navíc ke každému vstupu, ať už si zakoupí jednorázový vstup v pokladně nebo využijí své čipové hodinky. Vztahuje se také na návštěvníky plaveckého bazénu, kteří si zakoupí vstupenku do celého areálu a projdou v plavkách spojovací vyhřívanou chodbou do aquacentra. Stejnou výhodu získávají také majitelé modrých a červených hodinek. O tento bonus není třeba žádat, automaticky bude připočten ke každé časově omezené vstupence.
Velikonoce aqua
 

 
 
Děti do výšky 120 cm zaplatí za vstup do aquacentra Městských lázní pouze 40 korun na neomezenou dobu, do jednoho roku je pro děti vstupné zdarma. Uvnitř si samozřejmě mohou návštěvníci užít všechny atrakce, které aquacentrum nabízí. Pro nejmenší návštěvníky je určen dětský koutek s bazénkem s umělou říčkou, skluzavkou, skákacím hradem a spousty hraček do vody. Vedle vířivek a perličkových bazénů návštěvníky jistě nadchne i vlnobití, vyzkoušet si mohou také 82 metrů dlouhý tobogán se světelnými efekty, na který je vstup povolen od 8 let. Všechny tyto atrakce jsou v ceně vstupného.

Za příplatek je k dispozici návštěvníkům Sauna & SPA zóna, kde je finská sauna, ochlazovací bazének, ledová studna, venkovní atrium a tři odpočívárny.

V bazénové hale je také k dispozici občerstvení v baru u vody, kde si mohou návštěvníci mimo jiné zakoupit i plavecké pomůcky. Platit je zde možné hotovostí nebo čipovými hodinkami, které jsou debetní do hodnoty 200 korun. Čipovými hodinkami lze platit i ve zdejší restauraci La Terraza.

 
Zodpovídá: administrator
Vytvořeno / změněno: 1.4.2022 / 1.4.2022


Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Bazeny, nejlépe hodnocené fotografie



Články Bazeny