Slunce svítí nad obzorem, po mracích ani památky a ve vzduchu je konečně cítit léto - uspořádejte si piknik s vychytávkami

Pilotní lokalita v prostoru pražské Stromovky

Uspořádejte dokonalý piknik s vychytávkami 

Slunce svítí nad obzorem, po mracích ani památky a ve vzduchu je konečně cítit léto. Den jako malovaný pro odpolední lenošení na dece. Chcete si také vychutnat svůj kousek oázy v rozpáleném městě? Do koše sbalte připravené dobroty, zavolejte přátelům a vydejte se na společný piknik. K dokonalému stolování pod širým nebem vám chybí už jen pomocníci jako přenosný chladící box, přenosný gril či kempingový batoh.

K vodě, do parku i na dlouhé cesty autem. Chladící box v cool vintage stylu se stane perfektním společníkem pro každou příležitost, která si žádá ledové osvěžení, ať už v podobě vychlazeného pití, zmrzliny, nebo čerstvé svačiny. 

zdroj: Polarbox - Potten Panen

Ozvláštněte si stolování pod širým nebem záplavou hravých barev, inspirací vám může být pohár na bílé víno nebo domácí limonádu.

Robustní sklenice z křišťálového skla se stanou společníky při každé venkovní události. Díky svému tvaru sedí perfektně v ruce a jejich povrch nádherně odráží dopadající sluneční paprsky. 

 

 zdroj: Villeroy & Boch Boston Coloured pohár na bílé víno

 Přenosný gril na dřevěné uhlí oceníte nejen při pikniku na odlehlé louce, ale také na dovolené v kempu nebo pod stanem. Tělo grilu je vyrobeno z porcelánového smaltu, nechybí ani pochromovaný grilovací rošt pro ještě lepší údržbu. Důležitou součástí je také unikátní poklop, díky němuž může vzduch uvnitř lépe cirkulovat. Právě správný poměr vzduchu a žáru připraví váš pokrm rychleji, rovnoměrněji i šetrněji, a to i v zimě.

 

zdroj: Weber Gril na dřevěné uhlí

Tip na ledové osvěžení:

Dokonale ledové osvěžení v každém doušku bezkofeinového bio organického bylinného čaje AquaFrutti od prémiového výrobce čajových směsí se staletou tradicí, Kusmi Tea. Směs vás překvapí svou jemnou kyselostí ibišku a rybízu v kombinaci se sladkou chutí jablek, granátového jablka i semínek goji. Nápoj nabitý superpotravinami osvěží a dodá energii na celý den. Ideální ve vychlazené i horké variantě.





Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Recepty na víkend