S podlahami Quick-Step budete vždy cítit jako na dovolené!

REKLAMA       Inzerce, 27.5.2022

Sníte o dovolené v domě na pláži na Ibize nebo o tropickém útočišti na Bali? Nebo je vaším stylem spíše srub v norských fjordech či kanadských lesích? Inspirujte se svou oblíbenou destinací a proměňte svůj dům v dům, kde si můžete užívat prázdninovou atmosféru po celý rok.

Ve stylu plážového domu

Moře je nekonečným zdrojem inspirace, jak do svého domova vnést ten nádherný prázdninový pocit. Pro začátek je tu kaleidoskopický výběr barevných odstínů, který vám umožní vytvořit spoustu efektů s velmi malým úsilím. Můžete například zvolit klasický námořnický styl pobřeží Severního moře nebo azurově modré odstíny pro atmosféru Egejských ostrovů. Kombinací těchto barev s bílou okamžitě dodáte interiéru spoustu světla a prostoru. Tento efekt můžete ještě více umocnit použitím přírodních materiálů, jako je proutí, juta a len. Můžete si také pohrát s jemnými detaily, jako je květináč s dunovou trávou nebo mušlemi nasbíranými jako suvenýry z cest, které můžete zakomponovat do svého interiéru.

Chcete kompletní prázdninovou proměnu? Pak je volba správné podlahy výchozím bodem. V nové kolekci Illume od společnosti Quick-Step najdete betonovou podlahu v odstínu ústřice, kterou můžete instalovat po celém domě jako poetickou ódu na moře. Kromě decentního designu mušlí a kamenů má tato podlaha také všechny výhody Vinyl Flex, kategorie měkkých a flexibilních vinylových podlah Quick-Step. Dokonce nepotřebujete žádné profily, takže s touto podlahou můžete pokrýt velké vzdálenosti. Chcete raději klikat, nebo lepit? Volba je jen na vás! Díky patentovanému systému Uniclic se můžete rozhodnout, jak chcete podlahu instalovat. A dobrou zprávou je, že se při tom nepráší a není potřeba žádná pila. Což znamená instalaci bez stresu a měkkou, teplou vinylovou podlahu během okamžiku.

Chata v lese

Nejste zrovna plážový typ? Žádný problém! Srub na odlehlém jezeře v Kanadě nebo dům na stromě s výhledem na norské fjordy mohou být nekonečným zdrojem inspirace. Pokud se rozhodnete pro tento styl dovolené, je velká šance, že milujete všechny druhy zeleně. Ale střízlivé zemité odstíny a syté barvy od okrové po slunečnicově žlutou mají také spojitost s matkou přírodou. Se správným osvětlením je skutečně možné vytvořit kontrast světla a stínu, které vykouzlí mlžný les, kde první sluneční paprsky zaženou noční tmu. Pokud jde o textury, můžete se inspirovat nejen lesy, ale také zvířaty žijícími ve volné přírodě.

Použijte na dotek příjemné materiály, jako je vlna, peří a prachové peří, nebo nechte procházet interiérem sekvence a vzory z přírody jako stálé téma. A samozřejmě budete potřebovat příjemná kamna na dřevo a útulná křesla s hřejivými dekami a dekorativními polštáři. A v neposlední řadě je dřevo základním prvkem pro vytvoření atmosféry domu obklopeného přírodou. A to jak v nábytku, tak v obkladech stěn, ale samozřejmě také v podlaze. Ideální volbou je zde jedna z podlah Quick-Step Capture. Tato kolekce laminátových podlah vypadá jako pravé dřevo více než jakákoli jiná podlaha a navíc se opravdu snadno udržuje. Nemusíte se tedy bát, že byste vešli dovnitř s botami od bláta z pořádné procházky v lese.

O společnosti Quick-Step

Quick-Step je značka kvalitních podlah vyráběná společností Unilin. Neustálý výzkum a inovace udělaly ze značky Quick-Step jednoho z nejsilnějších hráčů v podlahovém průmyslu na světě. Do povědomí se dostala nejen díky svým vysoce kvalitním produktům, ale také díky ojedinělému pokládkovému systému Uniclic®, ke kterému není zapotřebí lepidlo. Quick-Step postupem času vytvořil samostatnou kategorii ve světě podlahových krytin – podlahy, které se rychle instalují a snadno udržují ve všech situacích. V současné době nabízí laminátové, vinylové či parketové krytiny ve více než 100 zemích. Je skutečným lídrem v oblasti designu, inovace a kvality. Více na www.quick-step.cz. 

Upozornění redakce Kurzy.cz: Články, jejichž autorem nejsou Kurzy.cz, nevyjadřují názor redakce či provozovatele portálu Kurzy.cz. Využijete-li v článcích poskytnutá sdělení jako investiční doporučení nebo poradenství, činíte tak z vlastního uvážení, na vlastní náklady a riziko.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Interiéry, nejlépe hodnocené fotografie



Články Interiéry