K vašemu oblíbenému jídlu může stačit jen jedno otočení knoflíkem

Kuchyně už není jen srdcem domova, je i tajnou laboratoří a místem, kde se odehrávají domácí kuchařská klání. Často se zde trumfujeme, kdo připraví zajímavější, chutnější i zdravější jídla. Někdy ale není času nazbyt a pak přijde vhod jednoduché řešení.

A tehdy potěší trouby s funkcí Turn&Go, u nichž stačí jedno otočení knoflíkem a můžete vypírat ze stovky oblíbených zdravých pokrmů, které připravíte do hodiny. Nadchnete jimi svou rodinu a ještě se vám možná podaří shodit nějaké to kilo.

A pak je tu ještě nová funkce Turn&Go Steam pro přípravu celé řady dalších jídel s přidanou párou; od pečeně, ryb přes zeleninu až po nadýchané dezerty.

Stačí do prolisu na dně chladné trouby nalít malé množství vody a trouba sama nastaví podle jednoho z přednastavených receptů správnou teplotu a v pravých okamžicích přidá pomocí speciálního algoritmu správné množství páry, aby vás na konci čekalo úžasné jídlo.

Vybrané recepty přitom najdete přímo na vnitřní straně dvířek trouby, takže vás nečeká žádné dlouhé hledání založených návodů. A také v aplikaci Turn&Go App, kterou si můžete otevřít kdekoli – třeba v obchodě, abyste rovnou mohli podle seznamu ingrediencí nakoupit vše potřebné.

Hektické dny usnadní také funkce, která umožní upéct zmražené polotovary nebo připravené porce jídla, aniž byste jej museli předem rozmrazovat a troubu předehřívat. Zkrátka šikovný pomocník, když opravdu spěcháte.


Připraveno ve spolupráci s www.indesit.cz



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Kuchyně, nejlépe hodnocené fotografie



Články Kuchyně