Nepřízeň počasí? Venkovní rolety chrání vaše okna před bouřkou i kroupami

Můj dům – můj hrad. Chraňte svou domácnost proti nečekaným událostem i jinak než pouhým pojištěním. Třeba venkovním stíněním.

Za okny se maluje den jako korálek, ale předpověď počasí hlásí, že se k vám pomalu a zlověstně blíží bouřky. Možná přijde i krupobití. Ale vás tato zpráva ani trochu nerozhodí, protože víte, co dělat. Stačí jen zatáhnout rolety.

 

Venkovní rolety jsou čím dál oblíbenějším typem stínění. Nejen, že za okny vypadají luxusně – ony mají i mnoho dalších důvodů, proč si je lidé nyní tak rádi pořizují do svých domácností.

 

  • Efektivně stíní – dokáží pokoj klidně úplně zatemnit.
  • Zabraňují v létě oteplování interiéru. Rolety Minirol od Building Shutter Systems v zimě ušetří až 30 % výdajů za vytápění.

  • Dokáží odhlučnit prostor.
  • Mají pojistku proti vytažení, takže slouží i jako zábrana proti vniknutí zlodějů.
  • Jsou dostatečně pevné, aby odolaly prudkému lijáku i silnému krupobití.


Venkovní rolety prodlužují životnost oken

 

Prvotní důvod pořízení rolet je obvykle jejich schopnost poskytnout útočiště před sluncem. Pokud ale investujete své peníze za kvalitní těsnící okna, chcete, aby vydržela skutečně co nejdéle. Tyto plány vám může snadno zhatit nečekaný přírodní úkaz. Silný vítr, kroupy, déšť – pevné venkovní rolety jsou svým materiálem přímo stvořeny k tomu, aby po celý rok chránily okna i v těch nejnáročnějších situacích.

 

Podrží vás, i když jste zrovna na dovolené

 

Venkovní rolety hravě ochrání vaše bydlení i v momentě, kdy zrovna nejste doma. Ať už vyrazíte na cyklovýlet po okolí nebo si užíváte na dovolené, žádná přeháňka vás jen tak nepřekvapí. Stínění navíc ani nemusíte dávat pokyn k zatažení. Díky zabudovanému povětrnostnímu čidlu se venkovní rolety dokáží zatáhnout samy.

 

A pokud chcete mít dokonalý přehled o stavu domácnosti, venkovní rolety lze napojit skrze aplikaci i na svůj mobilní telefon či hodinky. Po propojení je můžete zatahovat i vytahovat, jak se vám jen zlíbí, a to úplně odkudkoliv.

 

Připadá vám, že venkovní rolety jsou to, co vám doma rozhodně chybí? Navštivte stránky Minirol.cz a zjistěte o jejich výhodách ještě více.

Radek Stolář

Radek pracuje pro portál Kurzy.cz od roku 2016. Nejprve měl na starost technickou správu reklamy, ale od roku 2017 se rovněž stal členem obchodního týmu, kde působí dodnes. Ve volném čase se věnuje studiu grafiky, sportu, seriálům a rybaření.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Technika