Tipy na vánoční dárky


Ještě jste se nerozhodli, co pořídit svým blízkým k Vánocům? Pro takové případy přinášíme několik tipů z Hornbachu, které potěší jak domácí kutily, tak i milovníky relaxu či umění.

 

Potěšení pro zahrádkáře

Moderní a elegantní terasa

Vaše terasa se stane oázou klidu, barev, vůní a chutí. Velké květináče terasu zútulní a dodají jí moderní šmrnc. Když k nim přidáte i ty malé, vytvoříte originální kompozici, jež vás bude těšit po celý rok. Květináče Lafiora Emilia z umělého kamene přitáhnou všechny pohledy díky elegantnímu a modernímu designu. Jsou mrazuvzdorné, odolné vůči UV záření a dostupné v různých velikostech.

Pomocník při zalévání

Spirálová smršťovací hadice for_q je dokonalým asistentem při zalévání malé zahrady, terasy nebo balkonu. Využijete ji i během kempování. Tato 15 metrů dlouhá hadice je odolná vůči UV záření i lámání a neobsahuje ftaláty. Spirálová hadice se po každém použití vrátí do kompaktního tvaru a lze ji úsporně uložit na nástěnném držáku.

 

Dokonalá rodinná party

Kompaktní kuchyň pro vaši zahradu má jméno Tenneker. Plynový gril Tenneker Halo TG3 disponuje dostatečně velkou grilovací plochou a ohřívací plochou, jež zabezpečí, že se přílohy, omáčky i maso dostanou na talíř vždy teplé. Gril si poradí až s 18 steaky, a to díky třem hlavním a jednomu bočnímu hořáku. Skleněné víko umožní jídlo kdykoli kontrolovat bez nutnosti odklápění.

Bohémsky odpočinek

Houpací křesla nalezla své uplatnění nejen v našich interiérech ale i na zahradách. Závěsné křeslo Dakota, v provedení z umělého ratanu, vynikne na každé zahradě a umožní únik od uspěchaného dne. Kromě zahrady se bude skvěle vyjímat i na balkonech či terasách.

 

Dárečky pro kreativní povahy

Výkonná pomoc pro každý projekt

Elektronicky ovládaná lepicí pistole s vysokým tavným výkonem je ideálním dárečkem pro každou tvořivou duši. Díky tavné pistoli Steinel GLUEMATIC 3002 budou lepené spoje dokonale pevné už po 2 minutách. Mechanické podávání tavných tyčinek a vyměnitelná tryska zaručí snadné ovládání.

Pomocníci pro umělce

Bez skládacího malířského stojanu se správní umělci neobejdou. Dřevěný malířský stojan usnadní práci a malování vás bude bavit ještě více. Praktický úložný prostor schová všechny potřebné pomůcky – sady štětců, skicové tužky i knihy nebo vodové či akrylové barvy. Když se stojan nepoužívá, jednoduše jej poskládáte a uložíte.

 

Překvapení pro domácí kutily

Rozsekne cokoli

Univerzální sekeru for_q o hmotnosti 1100 g využije každý kutil třeba na zatloukání, štípání nebo svážení dřeva. Ocelová násada je pevně spojená s protiskluzovým topůrkem, díky čemu je zaručené bezpečné zacházení při jakkoli intenzivní práci.

Praktický kufr s nářadím

Univerzální sada nářadí by neměla chybět ani v jedné domácnosti. Základní nářadí je vhodné k běžným opravám v domácnosti či garáži. Praktický kufřík zajistí, že vše potřebné nářadí bude vždy po ruce. Kufr na nářadí obsahuje 257 dílů, včetně kladiva, šroubováků, klíčů, kleští a dalších pomůcek.

 

Dárky pro domácí mazlíčky

Zdravý a aktivní pes

Dopřejte svému čtyřnohému miláčkovi tu nejlepší stravu. Krmiva FINEVO byla vyvinuta tak, aby zajistila kompletní výživu pro zdravý život domácích mazlíčků. Suchá nebo mokrá krmiva v různých příchutích potěší i ty nejnáročnější. 

Malé přítulné šelmy

Péče o kočky nespočívá jen v jejich hlazení. Kvalitní suroviny pomohou předcházet zdravotním problémům a vysoký podíl masa v krmivech FINEVO pohladí mlsné jazýčky těchto malých lovců.


Hornbach

Společnost HORNBACH je nezávislá, rodinná společnost, založená v roce 1877 a jako jediná v segmentu stavebních marketů má za sebou historii sahající přes šest generací. Společnost v současné době provozuje 158 stavebních a zahradních marketů v devíti evropských zemích, z toho 10 v České republice.

Koncept prodeje a sortiment výrobků jsou plně orientovány na potřeby zákazníků, kteří realizují své projekty, a také na profesionály. HORNBACH svým zákazníkům zaručuje trvale nízké ceny a zajišťuje si tak prvenství ve svém oboru. Četné nezávislé testy a studie potvrzují vysokou kvalitu poskytovaného poradenství a také výborný servis.

Společnost Hornbach je průkopníkem v oboru, neboť právě ona otevřela první kombinovaný stavební a zahradní market (1968), první velkoplošný „stavební hobby market“ (1980) a první stavební market s integrovaným Drive-in centrem (2003). Těmito kroky opakovaně dokládá svou schopnost inovovat. HORNBACH je několik desítek let významným zaměstnavatelem, v současné době se na úspěchu firmy podílí přibližně 20 000 zaměstnanců, z toho více než 1 500 v České republice.

Více informací na: www.hornbach.cz



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tipy a triky