Raiffeisen stavební spořitelna se stala partnerem pořadu Jak se staví sen

  

Další řada oblíbeného pořadu Jak se staví sen, která poběží na kanálech televize Prima od 13. ledna 2023, má v Raiffeisen stavební spořitelně opět svého partnera. Ta na konci každého pořadu splní rodině, nad rámec rekonstrukce, jejich další přání, například vybaví domácnost robotickým vysavačem.

Jak se staví sen je pořad televize Prima o proměnách interiérů pro ty, kteří to opravdu potřebují, protože měli v životě víc smůly než štěstí. Často přišli nečekaně o někoho blízkého nebo zůstali sami na výchovu potomků či obětavě pečují o postižené dítě.

„Připojit se jako partner k úspěšnému pořadu Jak se staví sen nám vzhledem k povaze našeho zaměření dává velký smysl. Pomáhat rodinám, které potkal nepříznivý osud, je podle nás tou správnou cestou, jak dát vědět, že nám jejich příběhy nejsou lhostejné,“ říká Pavel Čejka, generální ředitel Raiffeisen stavební spořitelny.

Právě k takovýmto rodinám se vypravuje tým pořadu Jak se staví sen v čele s Ivou Kubelkovou, aby jim za 5 dní navrhl úpravy a zrekonstruoval bydlení. Designéři si poslechnou, co by si rodina přála změnit a proč, kontaktují stavební firmu a dodavatele interierového zařízení a za necelý týden předají rodině domov snů.

zdroj archiv FTV Prima



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Bydlení rubrika