Přivítejte jaro s pořádkem ve svém šatníku, přinášíme tipy a triky, které Vám to usnadní

Redakce, 2.2.2023

Zdroj: WestwingNow Přivítejte jaro s pořádkem ve svém šatníku! Samozřejmě i tentokrát si stylisté z WestwingNow pro vás připravili tipy a triky, které vám to celé usnadní.

Vybavení šatníku

Věšáky, koše a organizéry vybrané stylisty z WestwingNow vám pomohou zorganizovat šatník a maximálně využít prostor na poličkách. Tip č.1: Oblečení, které tuto sezónu nenosíte, uložte na samostatné místo chráněné ve speciálních obalech.


  Zdroj: Westwing/WestwingNow.cz

Věšáky v hlavní roli

Dostaňte se na další úroveň organizace! Kromě běžných věšáků použijte specializované modely na zavěšení kalhot, sukní, pásků a šátků. Vaše oblečení vám poděkuje. Tip č.2: Na otevřeném ramínku můžete vystavit své módní skvosty.

 Zdroj: Westwing/WestwingNow.cz

Najděte to pravé místo pro doplňky

Každému doplňku nesmí chybět jeho pravé místo. Pravým místem se myslí hlavně umístění, ve kterém vynikne a vytvoří jedinečný detail v celku interiéru. Stylisté z WestwingNow doporučují zejména organizéry a průhledná místa, která jsou ideální pro uložení jedinečných doplňků. Tip č.3: Každý doplněk díky pravému místu nejen vynikne, ale Vám také pomůže mnohem snadněji udržovat pořádek.

Zdroj: Westwing/WestwingNow.cz 

Caixa de jóias/Šperkovnice

Už žádné zamotané řetízky! Tip č.4: Výběr šperků pro váš jarní styling bude jednodušší, a to jen díky množství modelů šperkovnic dostupných na WestwingNow, kde samozřejmě naleznete i specializovaná řešení nejen pro uspořádání šperků, ale i pásků, hodinek nebo slunečních brýlí.

Zdroj: Westwing/WestwingNow.cz




Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tipy a triky