Jak vnést do interiéru dotek jara? Nechte se inspirovat novým trendem Möbelixu

Redakce, 20.2.2023
Zdroj:MoebelixCZZdroj:Moebelix

Pro jaký interiér se nový trend hodí? Zejména pro jednoduché moderní vybavení laděné do odlehčených tónů bílé, krémové a světle šedé okořeněné světlejšími dřevodekory. Právě při jeho oživení najdou uplatnění textilie a další doplňky plné šťavnatých barev, ať už jsou to dekorační poslštáře, deky  nebo nádobí a dekorace.

Barevná exploze

Kdy jindy dopřát svému bydlení osvěžující koktejl než na jaře a v létě? A jaký je recept podle Möbelix? Především textilie laděné do sytých, ale vkusných odstínů svěží modré, koprově zelené, mátové a žluté. Mohou mít podobu čisté jednobarevné plochy, nebo být kombinované s trendy rostlinnými motivy – záleží jen na individuálním vkusu.

Pro dokonalý efekt je potřeba přidat ještě pár detailů, jako jsou vázy, podnosy či nádobí. Toto ladění si bude skvěle rozumět s přírodními doplňky a dekoracemi, tolik oblíbenými už v loňském roce: ratanovými lucernami, bambusovými stínidly, koši z mořské trávy, obaly na květináče z mořského hyacintu nebo jutovými koberečky.

Nová jarní kolekce Sense of Spring je zkrátka jako svěží jarní salát – pestrá, šťavnatá, energizující… Vnese do interiéru pocity, jako jsou naděje, očekávání, radost i zábava. Tak proč si čekání na jaro nezkrátit?


Tipy, jak domovu dopřát jarní restart:

  • Zbavte se nepotřebných věcí. Udělejte probírku svého majetku a vyhoďte nebo pošlete dál vše, co už nepoužíváte. Využijte možnosti swapu, re-use pointy technických služeb i stránky „daruji za odvoz“. Sezonní věci ukliďte.
  • Zbytek zorganizujte. Nakupte krabice a organizéry a udělejte si doma pořádek, zejména v drobnostech, jako jsou šperky, módní doplňky nebo kosmetika. Na hračky a další dětské věci využijte pojízdné boxy nebo látkové vaky.
  • Pusťte se do generálního úklidu. Utřete prach, vymeťte každý kout, umyjte okna, vyperte závěsy i záclony a nablýskejte nábytek. Pusťte si domů svěžest.
  • Schovejte huňaté a těžké textilie. Nahraďte je lehčími vzdušnějšími kousky z hladce tkané bavlny, hedvábí či lnu, ať už je řeč o polštářcích, plédech či závěsech. Koberce s vysokým vlasem vystřídejte hadrovými nebo výrobky z juty a sisalu.


Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Interiéry, nejlépe hodnocené fotografie



Články Interiéry