Květiny pro každou ženu - kdy jindy než na den žen 8.3.

Redakce, 6.3.2023
Zdroj: iBulb

Zdroj: IBulb

Zanedlouho nás opět čeká Mezinárodní den žen. Je to ideální příležitost vzdát všem báječným ženám ve vašem okolí hold květinami. Vděčnost můžete vyjádřit například zářivými jarními květinami, jako jsou tulipány, narcisy nebo hyacinty.


Ženy, kterých si vážíte

Matky, manželky, sousedky, kolegyně, spoluhráčky ve sportu nebo nejlepší kamarádky. Na Mezinárodní den žen můžete všem ženám, které jsou pro vás důležité, dát najevo, že si jich vážíte. A co může být lepšího než zářivá kytice jarních květin.


Pozitivní energie

Naštěstí je v době kolem 8. března, kdy se slaví Mezinárodní den žen, k dostání spousta jarních květin, jako jsou hyacinty, narcisy a tulipány. Zejména tulipány přirozeně vyzařují ženskost a sílu. Dokonce i ve váze dále rostou, což symbolizuje rozvoj a naději do budoucna. Tulipány také vyjadřují lásku, náklonnost a pozitivitu. Pozitivní energie je všude kolem.


Pěkně si to namíchejte

Kytice tulipánů je sama o sobě báječným dárkem ke Dni žen. Podle toho, pro jaké barvy se rozhodnete, můžete například zdůraznit ženskost (zvažte růžovou a bílorůžové proužky), nebo, chcete-li podtrhnout sílu (bude se vám hodit fialová, oranžová a červená). K vyniknutí pozitivní energie je vždy dobré kombinovat různé barvy. K tulipánům se krásně hodí i jiné jarní květiny, například hyacinty. Ty dodají vaší kytici jemnou jarní vůni. Víc ženskosti už dosáhnout nelze. Další inspiraci pro kytice naleznete na adrese www.ilsyays.com.


Rada

Poptejte se ve svém květinářství po místních tulipánech a dalších jarních květinách. Tyto květiny pocházejí přímo ze zahradnictví, takže jsou čerstvě natrhané a velmi kvalitní.


Zajímavost o tulipánech

Věděli jste, že tulipány mají různé tvary květů? Co byste řekli kytici složené z jednokvětých a dvoukvětých tulipánů nebo z tulipánů s třásněmi na okvětních lístcích? Ohromující a velmi ženské


Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tipy a triky