Pro dokonalý dojem nejen z terasy a balkonu - příchod teplých letních dnů doprovází radost z ladění venkovního prostoru

Redakce, 25.5.2023
Zdroj: Moebelix

Venkovní nábytek je sice čím dál tím designovější a nápaditější , ale pro perfektní dojem a pocit pohody z exteriéru sám o sobě nestačí. Chceme-li dodat své zahradě, balkonu či terase nezaměnitelné kouzlo, je třeba ještě něco víc...

Textilie hrají prim

V e-shopu Möbelix najdete široký výběr dekoračních polštářů, podsedáků, plédů a dalšího textilu, kterým lze zútulnit každý kout domácnosti, tedy i ten venkovní. Pokud bychom měli vsadit na jeden kousek, pak by to byl – ať už v odolné umělé variantě, nebo šik přírodní, např. z juty. Není třeba bát se ani přírodních nebo textilních , dodají šmrnc i pohodlí třeba posezení pod pergolou.

Doplňky a dekorace

Pobyt venku zpříjemní také různé detaily, jako jsou stoličky, taburety a pufy pro položení nohou, sklenky či knihy nebo úložné koše , které schovají nějaký ten kousek textilu navíc. Ani ve venkovním prostoru se nemusíme vyhýbat , jako jsou sošky, vázy nebo lapače snů. A co by to bylo za balkon či terasu bez květin – jejich pěstování dodají styl designové obaly na květináče. Specifickou kategorii pak představuje dekorativní venkovní osvětlení, ať už jsou to komfortní a úsporné solární lampy, nebo tradiční lucerny v rozmanitém provedení ze skla, kovu, ratanu i bambusu. Skvělého efektu se dá docílit také světelnými řetězy. To vše dodá venkovnímu bydlení osobitou atmosféru.

 

Zdroj: Moebelix



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tipy a triky