Společnost MS-INVEST a.s. zkolaudovala svůj nejnovější projekt Byty Laudova v pražských Řepích

Zdroj: TZ MS-INVEST

Developerská společnost MS-INVEST a.s. zkolaudovala svůj nejnovější rezidenční projekt Byty Laudova v pražských Řepích. Devítipatrová budova má dvě nadzemní podlaží určená ke garážovému stání pro rezidenty, dále je zde umístěna také jedna komerční jednotka. Od 3. podlaží jsou pak situovány bytové jednotky s dispozicemi 1+kk až 4+kk. V rámci projektu vzniklo celkem 57 bytových jednotek a jeden komerční prostor. MS-INVEST letos dále plánuje dokončení výstavby rodinných domů v pražské Ruzyni.

Nově zkolaudovaný developerský projekt Byty Laudova se nachází na okraji pražského sídliště Řepy v části, kde již kompletní stávající výstavba přechází ve vilovou čtvrť. Dům je umístěn v dostatečné vzdálenosti od stávající zástavby, přičemž první dvě nadzemní podlaží slouží pro umístění garážových stání tak, aby také v nižších obytných podlažích byl dostatek světla a nic nebránilo volnému výhledu.

V docházkové vzdálenosti se nachází několik mateřských i základních škol a Mensa gymnázium. Je zde také řada obchodů, restaurací, bowling, fitness club a jiné. V krátké dojezdové vzdálenosti je nákupní centrum Metropole Zličín, Tesco a Ikea. Byty i nebytové prostory Laudova jsou ekologicky a energeticky šetrnou stavbou. “Poptávka po ekologicky šetrných nemovitostech na trhu stále roste, proto klademe důraz na to, aby naše projekty byly postaveny za použití současných moderních technologií ve stavebnictví a nabízely také energeticky úsporná řešení” říká obchodní ředitel MS-INVEST Jaroslav Smrčka.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tiskové zprávy