Jakub Barcuch se stal novým obchodním ředitelem RIM CZ, zaměří se na strategický rozvoj a expanzi na zahraničních trzích

RIM CZ, 14.6.2023

RIM CZ, přední výrobce ergonomického kancelářského nábytku, oznámil jmenování Jakuba Barcucha do pozice nového obchodního ředitele. Bude zodpovědný za strategické plánování, řízení obchodních operací a růst společnosti na klíčových trzích. I nadále se bude zaměřovat na rozvoj měkkého sezení, které je v souladu s aktuálními trendy a potřebami zákazníků. Zároveň bude pokračovat ve vytváření nových obchodních příležitostí na zahraničních trzích, jako jsou Spojené státy, Spojené Arabské Emiráty a Indie.

„Mou osobní vizí je být dobrým manažerem, ale rád bych zmínil to, čeho chceme dosáhnout společně. Naší dlouhodobou vizí je zpříjemňovat pracovní prostředí. Chceme reagovat na aktuální změnu typologie sedacího nábytku v kancelářích a vyvíjet měkké sezení, které bude odpovídat potřebám moderních pracovišť, která jsou čím dál více domácká a neformální. Rovněž se zaměřujeme na rozvoj našich klíčových trhů v Evropě, jako jsou Německo, Francie, Rakousko a Maďarsko, a pokračovat v expanzi do nových teritorií,“ říká Jakub Barcuch, nově jmenovaný obchodní ředitel společnosti RIM CZ.

Od Moravy po svět

Jakub Barcuch se ke společnosti RIM CZ připojil v únoru 2015 a jeho nová role obchodního ředitele představuje další přirozený krok v jeho profesionální kariéře. V průběhu svého působení ve společnosti zastával několik klíčových pozic, začínaje jako Sales Manager pro Moravu. Postupně převzal zodpovědnost za regiony Francie, Benelux a Maďarsko, které se staly jeho hlavními obchodními teritorii. Vedle toho se aktivně podílel na rozvoji dalších trzích, včetně Dánska, Norska, Španělska, a na opačné straně Slovenska, Slovinska a Bulharska. Nadále bude pokračovat v otevírání nových obchodních příležitostí na trzích, jako jsou Spojené státy, Spojené Arabské Emiráty a Indie.

Inovativní design a udržitelná výroba

Kromě vysoké kvality a životnosti výrobků se RIM CZ aktivně angažuje v udržitelném přístupu k výrobě. Zaměřuje se na výrobu z materiálů získaných z recyklace, jako jsou například plasty vylovené z moří. Důležité je také omezení chromové úpravy produktů. S touto odpovědnou a ekologickou filosofií se snaží přispět k ochraně životního prostředí. Společnost se může pyšnit také řadou prestižních ocenění a uznání. Její spolupráce s osobnostmi českého i světového designu je klíčová. Design není pouze otázkou osobního vkusu, ale cestou k vývoji inovativních a úspěšných produktů. Právě spojení technických řešení společnosti s invencí designérů dělá její produkty unikátními a rozpoznatelnými.

RIM CZ

Společnost RIM CZ a.s. vznikla v roce 1991 v Otrokovicích nedaleko Zlína. Zabývá se výrobou kancelářských židlí a nábytku, který podléhá přísným nárokům na ergonomii sezení. Slogan „Pro zdravé sezení“ je podložen intenzivním výzkumem ergonomie a firma se tak snaží kultivovat a ozdravovat kancelářské prostředí firem.

Na vývoji produktů spolupracují s českými i zahraničními designéry, jsou držitelem ocenění Red Dot, German Design Award a Good Design za produktový design.

Více informaci na: www.rim.cz



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Interiéry, nejlépe hodnocené fotografie



Články Interiéry