Trigema: Developer dnes vydává dluhopis 8,75/2028

Research, 20.6.2023

Společnost Trigema Real Estate Finance dnes vydává emisi pětiletých seniorních dluhopisů Trigema REF 8,75/28 v objemu 500 mil. s možností navýšení až na 700 mil. Dluhopis má nominál 10 tis. Kč a nese kupón 8,75 % p.a., který je splatný jednou ročně vždy k 20. 6. Ručitelem emise je společnost Trigema Real Estate, která se věnuje výstavbě bytových domů v Praze a v Brně. Mezi její současné projekty patří např. Lihovar Smíchov nebo Paprsek Stodůlky. Trigema Real Estate je součástí širší skupiny Trigema, která loni dosáhla tržeb 2,3 mld. a zisku před zdaněním 520 mil. . Prostředky z emise dluhopisů budou použity na výstavbu projektů, akviziční financování a refinancování již uskutečněných akvizic.

J&T BANKA, privátní a investiční banka úspěšných

Od roku 1998 nabízí služby a poradenství, které řeší nejen současné potřeby klientů, ale zohledňují i širší rodinné vztahy a delší časový horizont. Ochraňují majetek nejen před ekonomickými vlivy, ale i proti legislativním změnám a životnímu běhu. Zahrnují multigenerační správu majetku a nástupnictví, investiční poradenství, obchodování s cennými papíry, správu a strukturování majetku či služby life-style managementu. Vedle komplexních služeb family office a privátního bankovnictví poskytuje specializované financování v oblasti real estate a podnikových akvizic.

Do bankovního holdingu J&T Finance Group SE patří kromě české J&T Banky její slovenská pobočka, J&T Banka d.d. v Chorvatsku a slovenská bankovní skupina 365 (dříve Poštová banka).

Více informací na: www.jtbank.cz



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Reality