Do konce prázdnin si ještě můžete užít tři letní koncerty

jh.cz, 14.8.2023
Léto koncerty 2023 nový

Koncerty pod širým nebem v režii Městské kultury Jindřichův Hradec nekončí. Během srpna se v parku pod gymnáziem a na plovárně odehrají ještě tři koncerty.

Ve středu 16. srpna se bude konat od 19:00 na městské plovárně koncert Pelhřimovské jazzové kapely Jazz Pilgrim. Skupina nadaných neprofesionálů spolu hraje od roku 2000 a jejich koncerty často doplňují i zajímaví hosté. Žánrově mají velký záběr, od jazzových standardů přes funk a world music až po latin-jazz či afro-cuban music. Rádi ale žánrové hranice stírají a hrají si nejen spolu, ale i s publikem, které snadno roztančí a svá vystoupení doplňují např. i hudebními kvízy pro publikum.

Vstupenky je možné koupit na místě a v předprodeji na pokladně KD Střelnice a online.

V pátek 18. srpna vystoupí v parku pod gymnáziem český rapper, producent a režisér Paulie Garand. Koncert zahájí od 18:00 DJ Flux, od 19:00 je na programu AfaRastaFa & F.I.L. a poté vystoupí Paulie Garand & Kenny Rough.

Vstupné je možné zakoupit v pokladně KD Střelnice, online a na místě.

V úterý 29. srpna zakončí sezonu letních koncertů v parku pod gymnáziem vystoupení skupiny Jamaron spolu s předkapelou Sukulent sound. Koncert začíná od 18:00, kdy zahraje rap-reggae skupina z Kamenice nad Lipou, která vznikla z krytí původně kolumbijského gangu pašeráků žvýkaček Pedro. Na závěr večera vystoupí mladá pražská rocková skupina Jamaron, která letos slaví 10 let na hudební scéně, a která záhy od svého vzniku začala sbírat hudební ocenění.

Vstupenky je možné zakoupit v předprodeji na pokladně KD Střelnice, online a na místě.



Letní koncerty 2023

Jamaron.jpg

Jamaron.jpg

Paulie garand.jpg

Paulie garand.jpg

Jazz Pilgrim.jpg

Jazz Pilgrim.jpg



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tipy a triky