Mladá Boleslav: V sobotu 2. září bude druhý ročník úspěšné akce Volnočas Expo pořádá nadace Šance pro děti

V sobotu 2. září, tedy těsně před začátkem nového školního roku, se v Domě kultury uskuteční Volnočas Expo 2023. Akce naváže na velice úspěšný premiérový ročník, a opět má ambice nabídnout rodičům možnost seznámit se s kroužky a oddíly, působícími v našem městě, a vybrat tak pro své děti volnočasové aktivity přesně podle jejich individuálních zájmů a potřeb. "Vloni zájem oddílů i rodičů předčil naše očekávání a měli jsme skutečně skvělou zpětnou vazbu, takže jsem moc rád, že se nám potenciální vystavovatelé hlásí i letos," uvedl náměstek primátora Daniel Marek, pod jehož záštitou se akce opět uskuteční.
Volnočas Expo 2023
Volnočas Expo 2023

V době od 9 do 16 hodin budou mít zájemci možnost se seznámit s nejrůznějšími aktivitami, které jsou v Boleslavi pro děti k dispozici a třeba o nich ještě nevědí. Chybět nebudou ukázky a rozhovory s vedoucími týmů, své umění představí třeba Neillie dancers, mažoretky, taekwondo, taneční klub Rytmus, MW gymnastická škola MB, zdejší cheerleaders, hudební škola Yamaha a další.
Stále je navíc možné přihlásit na akci svůj oddíl či kroužek, a to do 10. srpna, stačí kontaktovat Dagmar Bláhovou na e-mailu nadacnifond@sanceprodeti.com nebo telefonicky na čísle 605 500 588.
Další podrobnosti naleznete na webu šance pro děti ZDE.




Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tipy a triky