Soutěžte o tepelné čerpadlo!

Inzerce, 2.10.2023
Zdroj: IVT Tepelná čerpadla

Společnost IVT Tepelná čerpadla vyhlašuje soutěž Tepelné čerpadlo roku 2023 o nejlepší instalace tepelných čerpadel. Hlasujte i vy a vyberte nejzajímavější instalaci. Výherce získá tepelné čerpadlo IVT AERO!

Společnost IVT Tepelná čerpadla dodala na český trh již přes 30 000 tepelných čerpadel a nyní spouští soutěž Tepelné čerpadlo roku 2023.

Instalační firmy přihlásily nejlepší projekty posledních let a během září a října můžete o těch Nejzajímavějších instalacích hlasovat na webu IVT.

Odborná komise nezávislých expertů ocenila Nejunikátnější technické řešení, Nejúspornější instalaci a vybrala finalisty kategorie Nejzajímavější instalace s tepelným čerpadlem pro hlasování veřejnosti.

Zapojte se a dejte svůj hlas projektu , který je podle vás nejlepší v kategorii Nejzajímavější instalace. Můžete vyhrát špičkové tepelné čerpadlo!

Hlasy budou slosovány, hlavní cenou je tepelné čerpadlo IVT AERO systém vzduch/vzduch a vyhrát lze i víkendový pobyt pro dvě osoby v Hotelu SONO Brno nebo poukazy v hodnotě 1 000 na nákup zboží v e-shopu společnosti SONNENTOR.

Podrobnosti a podmínky soutěže naleznete na stránkách společnosti www.cerpadla-ivt.cz

Upozornění redakce Kurzy.cz: Články, jejichž autorem nejsou Kurzy.cz, nevyjadřují názor redakce či provozovatele portálu Kurzy.cz. Využijete-li v článcích poskytnutá sdělení jako investiční doporučení nebo poradenství, činíte tak z vlastního uvážení, na vlastní náklady a riziko.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tipy a triky