Objevte nové trendy s podlahami Alpha Vinyl od Quick-Stepu

Inzerce, 9.10.2023

Záleží Vám na stylu? Pak jsou přesně pro vás podlahy z nových kolekcí Quick-Step Alpha Vinyl. Jejich designéři se inspirovali třemi aktuálními trendy, které do vašeho domova vrátí klid a pohodu. S novinkami od Quick-Stepu dopřejete sobě i každé návštěvě potěšení na pohled i na dotek.

Jemný klid Japandi

Domov je místem, kde se zastavíte, uvolníte se a odpočinete si od hektického okolního světa. Vytvořit si harmonické prostředí není vůbec složité. Světlé, neutrální barvy a na dotek příjemné, ručně vyráběné materiály jsou skvělým způsobem, jak pozvat klid k sobě domů. Kombinace jemných textur a barev vám umožní načerpat novou energii do dalšího dne.

Jemný klid se týká také minimalismu, který se objevuje v Japandi, trendu kombinujícím japonský a skandinávský interiérový design. Přírodní materiály, jako je světlý dub s drobnými suky a jemným barevným kontrastem, navozují klid přírody. Krásným příkladem je podlaha Quick-Step Alpha Vinyl Dub béžový. Klidné, světlé neutrální barvy, jako je bílá, jednoduchá, ale stylová světle šedá a přírodní prvky se dobře kombinují. Nebo vyzkoušejte kolekci Quick-Step Blos ve světlých barvách a dodejte interiéru prémiový nádech.

Životodárná příroda

Dlouhé procházky v lese, práce na zahradě, pobyt v domově plném pokojových rostlin.. Spojení s přírodou nebylo nikdy tak důležité jako dnes. Vneste do svého domova trochu této přírodní harmonie a zařaďte do svého interiéru hnědé tóny. Tam, kde černá vybízí ke kontrastu, hnědá podporuje ostatní barvy a pomáhá jim vyniknout. Přidáním zelených a hnědých tónů, jako jsou podlahy Quick-Step Dub podzimní čokoládový nebo Skořicový kámen, vytvoříte ve svém domově útulnou a zároveň luxusní atmosféru.

Obklopit se přírodou znamená také přijmout krásu nedokonalosti. Žádná linie v přírodě není rovná a každý jeden prvek je jedinečný. U podlah Quick-Step najdete spoustu autentických detailů – například drobné praskliny, trhliny a krásné suky, např. na podlaze s dekorem Dub kouřový botanický.

Tmavé wabi sabi

Starodávné japonské estetické hnutí wabi sabi nás učí vidět krásu v nedokonalosti. Wabi sabi se točí kolem asymetrie, geometrických tvarů, rustikálních materiálů, elegantních tvarů a jejich jedinečné kombinace pro každý interiér. Ozvláštněte své bydlení zemitými odstíny v kombinaci se zářivou zelení.

Dalším důležitým aspektem tohoto hnutí je zaměření se na předměty, které dodávají prostoru charakter nebo v něm vyprávějí svůj příběh. A konečně, drsné materiály, jako jsou beton, kámen a dřevo, mohou dát vašim místnostem opravdu vyniknout. Kombinace wabi sabi a tmavších barev promění váš domov v útulné a současně luxusní místo. Betonové povrchy, jako jsou dlaždice Quick-Step v dekoru Sopečný kámen, přinášejí nedokonalost a současně navozují rovnováhu, klid a pohodu. Černá a tmavě modrá barva pak dodávají nádech tajemství a exkluzivity. Nejste připraveni na zcela tmavou podlahu? Nalezněte kontrast ve snadné kombinaci tmavých prvků s bílými nebo světlejšími povrchy (podlahami) a předměty.

Nadčasové trendy

Současné trendy mají jasné pojítko – minimalizovat, hledat inspiraci v přírodě a současně vidět krásu v nedokonalostech. Ať už se jedná o aktuální trend Japandi, biophilii (láska k přírodě) nebo tmavé wabi sabi, Quick-Step umí s moderními aspekty pracovat tak, že je ve svých podlahách propojí do nadčasové klasiky, která vám bude dělat radost po dlouhá léta. A co je více?

Objevte nové trendy s podlahami Alpha Vinyl od Quick-Stepu

Quick-Step je značka kvalitních podlah vyráběná společností Unilin. Neustálý výzkum a inovace udělaly ze značky Quick-Step jednoho z nejsilnějších hráčů v podlahovém průmyslu na světě. Do povědomí se dostala nejen díky svým vysoce kvalitním produktům, ale také díky ojedinělému pokládkovému systému Uniclic®, ke kterému není zapotřebí lepidlo. Quick-Step postupem času vytvořil samostatnou kategorii ve světě podlahových krytin – podlahy, které se rychle instalují a snadno udržují ve všech situacích. V současné době nabízí laminátové, vinylové či parketové krytiny ve více než 100 zemích. Je skutečným lídrem v oblasti designu, inovace a kvality. 

Inspirujte se na www.quick-step.cz

Upozornění redakce Kurzy.cz: Články, jejichž autorem nejsou Kurzy.cz, nevyjadřují názor redakce či provozovatele portálu Kurzy.cz. Využijete-li v článcích poskytnutá sdělení jako investiční doporučení nebo poradenství, činíte tak z vlastního uvážení, na vlastní náklady a riziko.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Interiéry, nejlépe hodnocené fotografie



Články Interiéry