SolidSun jako ideální dodavatel fotovoltaického řešení

Ondřej Schejbal, 18.12.2023

Aktuálně se na našem trhu pohybuje nespočet firem, které se zabývají dodáním a instalací fotovoltaiky a nemusí být zrovna lehké se mezi nimi zorientovat. V Solidsun jsme přesvědčeni, že se díky našemu komplexnímu vějíři služeb dokážeme odlišit od konkurence a jsme tou nejlepší volbou. V následujících řádcích vám naše služby podrobněji představíme.

Když FVE, tak na míru a na klíč

Standardem dnešní doby je zhotovení fotovoltaiky na míru vaší domácnosti i firmy, a to s přihlédnutím na aktuální potřeby. Spolehlivý dodavatel za vás vyřídí veškeré legislativní a byrokratické procesy spojené se zprovozněním fotovoltaiky. Samozřejmostí je již také vyřízení všech náležitostí pro získání státní dotace ze státního programu Nová zelená úsporám. Elektrárnu a její velikost vám navrhneme přesně na míru tak, aby odrážela všechny vaše specifické požadavky (chcete si vydělat výkupem přebytků nebo vám stačí být energeticky soběstačný) a zároveň odpovídala technickému stavu nemovitosti a potřebám vaší domácnosti (sklon a zastínění střechy, spotřeba energie v domácnosti).

Nejšetrnější instalace

Neustále inovujeme a zlepšujeme naše produkty tak, abychom byli schopni dodávat ten nejkvalitnější servis. Jedním z těchto produktů je nová taška s konzolí, která výrazně urychlí proces instalace fotovoltaické elektrárny. Do konzole se jednoduše namontuje hliníkový profil určený k uchycení panelů. Umístění konzole v ideální výšce zaručí optimální proudění vzduchu pod panely. Celá taška je navíc konstruovaná tak, aby nedocházelo k zatékání do vaší střechy.

Nejvýhodnější výkup přebytků energií

Velikost a účinnost fotovoltaické elektrárny bývá většinou přímo uzpůsobena energetické spotřebě domácnosti. I přesto ale často nastává situace, kdy vám fotovoltaika vyrobí více energie, než je potřeba k chodu domácnosti a vznikají vám přebytky. Proto svým klientům nabízíme službu Solidní energie, která umožňuje výkup těchto přebytků energie za spotové ceny – tedy za aktuální ceny na trhu. Prostřednictvím této služby budete prodávat elektřinu do sítě v moment, kdy je její cena nejvyšší, a naopak ji čerpat, když je cena nejnižší.

Jsme dlouhodobým partnerem

Instalací a zapojením elektrárny naše práce zdaleka nekončí, o své zákazníky se staráme i posléze. Prostřednictvím dohledového centra, které funguje 24/7, monitorujeme všechny důležité parametry pro správný chod vaší FVE. Víme, že se s vaší elektrárnou něco děje ještě dřív, než si toho stačíte všimnout a v případě potřeby rychle a odborně zasáhneme.

Ondřej Schejbal

Tvrdí, že humor je obecně vzato nejlepší lék, který je navíc zcela zdarma. Ve volném čase rád provozuje a sleduje sport, čte nebo s klidným svědomím vůbec nic nedělá. Vždy ho bavilo pracovat s textem, jelikož mu imponuje rozmanitost a dvojsmyslnost Českého jazyka. Pracuje jako copywriter pro skupinu SolidSun, kde se aktivně podílí na plnění marketingových kampaní.




SolidSun

Společnost SolidSun patří mezi špičku firem instalující fotovoltaické elektrárny pro rodinné domy i firmy. Svým klientům poskytuje nadstandardní služby v oblasti obnovitelných zdrojů energie – instalace FVE, výkup přebytků energie, servis a revize fotovoltaických systémů. Již od svého založení v roce 2013 klade SolidSun důraz na kvalitu odvedené práce, její celkovou organizaci i komunikaci se zákazníky.

Více informací na https://www.solidsun.cz/.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články None