Společnost BTR Consulting posiluje svou pozici na trhu – uzavřela partnerství se SAY Property Consulting z Velké Británie


nájemní bydlení ilustrační

Významný hráč na poli nájemního bydlení – poradenská a správcovská společnost BTR Consulting – posiluje a rozšiřuje své působení do Velké Británie. Uzavřela partnerství se společností SAY Property Consulting se základnou Londýně. Náplní a cílem tohoto partnerství je zejména sdílení zkušeností z trhů v zemích, kde společnosti působí, péče o stávají mezinárodní klienty z oblasti investic do nájemního bydlení a hledání nových příležitostí napříč trhy.

„Naše partnerství a úzká spolupráce s Debrou Yudolph a její společností SAY Property Consultingje výsledkem naší dobré spolupráce a logickým důsledkem snahy poskytovat našim klientům nejen maximální znalost a orientaci na českém trhu, ale také jim přinášet kvalitní mezinárodní expertizu. Chceme nabízet naše služby a péči jak českým, tak i mezinárodním klientům, a to jak při vstupu na český trh, tak při expanzi do zahraničí. Zároveň chceme naše stávající klienty obohatit o zkušenosti ze zahraničí a zvýšit tak efektivitu jejich projektů. Společně se SAY budeme naše služby dále vylepšovat, můžeme se v mnoha směrech vzájemně poučit a inspirovat a věřím, že najdeme mnoho průsečíků a uskutečníme mnoho společných projektů,“ vysvětluje k uzavřenému partnerství Zuzana Chudoba, výkonná ředitelka a zakladatelka společnosti BTR Consulting.

Debra Yudolph, zakladatelka a ředitelka Say Property Consulting k tomu dodává: „Naše partnerství se Zuzanou Chudoba a BTR Consulting je pro nás skvělou příležitostí vstoupit na nový trh Build to Rent a podělit se o naše znalosti a zkušenosti, které jsme získali za 14 let našeho působení na britském trhu. Zuzana a její tým budují přední poradenskou společnost na nově vznikajícím trhu a je nám ctí s nimi spolupracovat. Společně budeme pracovat na projektech od studentského bydlení, přes dlouhodobé nájemní bydlení po co-living.“

Obě společnosti plánují pořádat workshopy zaměřené na tvorbu koncepce a vize projektů, jejich ESG a věnovat se chtějí i například mystery shoppingu. Aktuálně spolupracují na přípravě unikátního nájemního projektu o velikosti 20 000 m2 nájemní plochy v Praze. Připravují pro něj workshopy a konzultace s lokálními i mezinárodními investory zaměřené na koncepci a vizi projektu.

BTR Consulting (Built to Rent Consulting), jejíž zakladatelkou a výkonnou ředitelkou je Zuzana Chudoba, se od roku 2021 věnuje komplexnímu poradenství a službám v oblasti institucionálního nájemního bydlení. Zpracovává studie trhu a proveditelnosti, provádí finanční modelování a akvizice nájemních projektů, připravuje nájemní developerské projekty, pronajímá, spravuje nájemní bytové domy i komplexně zařizuje nájemní byty bytů a pečuje o nájemce.Mezi její klienty patří nemovitostní rezidenční fondy, významní developeři a investoři se specializací na nájemní bydlení. Ve společnosti pracují odborníci s více než dvacetiletými zkušenostmi v oblasti developmentu, Real Estate a property managementu, jejichž znalosti vycházejí jak z českého prostředí, tak ze zahraničních trhů. BTR Consulting je řádným členem Asociace nájemního bydlení, kde je zakladatelka společnosti také členkou prezidia. Dále je společnost členem Asociace pro rozvoj trhu nemovitostí.

SAY Property Consulting (Velká Británie) je oceňovaná poradenská společnost, která byla založena v roce 2012 Debrou Yudolp v Londýně. SAY Property poskytuje strategické poradenství v oblasti operativního řízení nájemního bydlení, pomáhá svým klientům správně porozumět vizi a koncepci jednotlivých projektů. Její novinkou je také ojedinělý Mystery Shopping hereSAY, který nabízí svým klientům za účelem porozumět kvalitě poskytovaných služeb v nájemním bydlení, ale i konkurenci. SAY Property pracuje s významnými britskými i mezinárodními hráči na poli institucionálního nájemního bydlení napříč celou Velkou Británií.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tiskové zprávy